Am facut rost de primul volum al seriei  "Jurnalele lui Stefan" in urma unui schimb de carti. Oricum, eu am citit volumele foarte alandala, abia acum ajungand sa citesc intaia carte, "Inceputurile".

      Daca va asteptati la o carte antrenanta si plina de actiune, atunci nu va recomand sub nicio forma sa o cititi. La capitolul actiune o duce prost.
       In Inceputurile se prezinta efectiv cum a luat nastere povestea dintre Stefan,DAMON,  Katherine. Dupa cum cred ca si stiti, Katherine este o tipa nemiloasa,insa foarte inteligenta. Reuseste sa ii invarta pe degete pe fratii Salvatore cu farmecele ei...

           Urmeaza pasaje lungi despre sentimentele lui Stefan,care dupa parerea mea este un dobitoc ascultatorul lui taticu chiar si atunci cand il pune sa se insoare cu una doar pentru interesele lui. Damon este un rebel innascut si il admir mult mai mult. In alta ordine de idei, pe cat de smechera se crede Katherine, pe atat urmeaza sa o pateasca. De ce ? Pentru ca urmeaza o vanatoare de vampiri...

      Se vede ca jurnalele lui STefan nu au fost scrise de L.J.Smith. o carte slaba. Plictisitoare. Cu un protagonist influentabil, nesigur pe sine, si o actiune aproape inexistenta.
DISLIKE !!!!

Nota: 2/5

2 comentarii:

Dar pana la urma cine le-a scris? Mie imi plac catile, sunt lejere, merg acum de vara. ;)

N.am nicio idee. O fi aubrey clark ?