Incă de când am văzut aceasta întâie probă,pentru Super-blog(un concurs genial ) m-am gândit: " Oh, nu! e cu maşini, eu nu mă pricep! ", şi tot restul săptămanii am stat pe gânduri, m-am foit şi am dat să abandonez. Apoi, un gând nervos,
 luptător, care mereu mă împinge spre a face tot felul de lucruri, mi-a zis vijelios : "Pe bune, te dai deja bătută? Vorbeşti serios? Când ai mai renunţat tu ? "

 Am zis să-i dau ascultare vocii năstruşnice.

 Maşina Toyota este, de altfel, una superbă. De când am observat-o cu atenţie, m-am intrebat dacă nu cumva are un model şi pe negru şi să vă explic de ce negru.

Nu ştiu cât de cunoscut este "Heart of darkness", însă acesta este un blog de cărţi. Pe cât posibil, aici este mica mea lume în care scriu toate opiniile, sentimentele şi părerile despre tot felul de poveşti, de cărţi, muzică şi chiar şi desene. Dintre seriile de ficţiune pe care le-am citit, m-a fascinat întotdeauna triunghiul amoros dintre Elena, Damon şi Stefan din "Jurnalele vampirilor". Poate suna tipul clasic de dragoste, însă felul in care L.J.Smith îmbină sentimentele, cuvintele şi actiunea este plin de suspans, de emoţie. Damon este personajul negativ cu potenţial pozitiv. Imbrăcat mereu în negru din cap până-n picioare, cu puterea de a se transforma în corb, el este echivalentul unui vampir superb, care, subliniez, are o plăcere evidentă pentru culoarea nopţii.

Ian Somenhalder, actor ce il interpreteaza pe Damon
  Rapid, superb, subtil, asemănat cu o felină, un gentelmen adevărat, şi cel mai important, cu toate ca uneori este prea întunecat, are o inimă de aur. In opinia mea, lui i s-ar potrivi o Toyota - neapărat pe negru :)  Ea îl va completa perfect.