De la James Patterson am mai citit Experimentul angel si Scoala s-a terminat petnru totdeauna sau ceva de genul parca a fost titlul ala. Oricum ar fi, "Vrajitor si vrajitoare"  este o carte ingrozitor de proasta. Cred ca James Patterson a luat 10 povestioare de la copiii de gradinita si le-a combinat pentru ca sa scoata o carte pentru niste bani in plus.

 Voi stiati ca personajele au : Wisty 17 ani si Whit 19 ani ? Cand am auzit asta am avut impresia ca sunt retardati pentru ca sincer, au un vocabular si niste dialoguri de copii de 7 ani .

Auzi, categoria Young adult. Eu as recomanda clar pentru copii intre clasele 1 - 4.
Actiunea e saraca, asa cum si era de asteptat si are e foarte plauzibila.
 Dar situatiile sunt teribiiiil de credibile, sa va postesc. Whisty si Whit sunt rapiti de oamenii Noului Ordin pe motiv ca sunt vrajitori si sunt intemnitati. Acolo au un inamic a carui amenitare este la fel de infricosatoare si credibila ca previziunile Mamei Omida.

  Bineinteles ca acesti copii , pardon, adolescenti cu creier incetinit ( scuze, dar daca citesti cartea nu ai cum sa nu spui asta ) isi descopera niste puteri deosebite. Si intrebarea mea e : daca au o putere asa de mare si de unica atunci de ce nu darama pur si simplu cladirea si ii omoara pe toti inamicii de temut ????

 Ei bine, surprinzator si credibil si plauzibil, protagonistii sunt salvati de catre Celia si pornesc intr-o calatorie prin Lumea Umbrelor . OK, bine. Socant. Nu ma asteptam la ceva de genul asta.
   Da.

   Minunata cartea, ce pot sa spun. Merita sa fie publicata. Stiti ca sunt sarcastica nu ?  Teribil de plictisitoare si saraca. O dezamagire, intr-un cuvant.
   Stiu ca e o recenzie negativa si nu ma omor dupa asta, dar macar am argumentat de ce nu e buna cartea si decat sa laud o porcarie, mai bine scriu de ce si ce.

Nota: 1/5