Oh da ! Am terminat anul scolar, si acum ar trebui sa fiu in vacanta, pe undeva pe la mare, cine stie unde, poate chiar acum as fi inotat in piscina, sau m-as fi bronzat pe plaja. Dar nu ! Eu ma aflu acasa, la distanta de 2 ZILE pana la examen.
   Si nu as scrie de obicei asemenea postari, doar ca aceasta este genul Post-apocaliptica.

   De repetat mi-am mai repetat insa, cu toate astea am o atitutine ciudata. Nu pot sa zic ca mor de frica, pentru ca nu e asa. Am invatat cu adevarat mult anul asta, doar de aia mi-am abandonat blogul, ca nu pot face o mie si una de lucruri o data. Si tocmai de aceea acum sunt atat de aproape atat de aproape atat de aproape.

   Tocmai de aceea voi reveni mai intai in data de 25, dupa examenul de la romana si in data de 27,dupa cel de la mate sa va zic daca am supravietuit ( adica daca pot obtine rezultatele pe care le doresc).

   Imi e atat de aiurea ! E un adfshgtj complet. O invalmaseala. O sa reusesc ? Ma voi descurca ? Daca imi pica subiectul din mama naibii greu rau rau rau ? Oh, urasc toate intrebarile astea. Si nu e orice teza, ci e un examen .
   Aghhhh nu urati si voi toate senzatiile astea ? Nu sunt singura care da examen acuma, nu ? Voi ce parere avveti?  ? ?

10 comentarii:

Eram si eu in situatia asta, anul trecut :)) si crede-ma ca ma gandeam la ce era mai rau pt ziua ce urma(am dat luni la romana-25 de anul trecut) siii la mateee eram relaxata.
Si n-am dormit in saptamana dinaintea examnului deloc si repetam sii faceam ca trenu in gara prin casa :))
Calmeaza-te si maineee , fa o plimbare, du-te la un suc, plimbaa-tee...oxigeneaza-ti creieruul putin si martii fii atenta laaa subiect. E..oarecum mai usor decat la teze:)) miee asa mi s-a parut anul anterior cand am intrat in examen

SI a functionat ? Cat ai luat, de curiozitate ?

Baftă multă ! Și eu sunt în același „ tablou ” ! :))
Eu stai liniștită, am încredere în mine, știu că tot ce-am făcut anul ăsta pentru examen mă ajută și voi reuși, neapărat !

Baftă ! Fără emoții !

Stiu cum e . -.- Aiurea , mai ales cand toti au asteptari mari de la tine si ti-e sa nu-i dezamagesti.

9.50 la ro
10 mate
:))))
Si euu am lucrat ca nebuna in timpul anului si apoi mi s-au parut mai okieee subeictele la exameeeen. Suuuccces :o3

Si daaa a functionat, desi lumeaaa m-a scos cu forta din casa in duminica dinaintea examenuluii :))

@Law: si eu am muncit mult, intr-adevar. In simulari am avut 9 la romana si 9.5 la mate. Daca acuma mai cresc cu 50 de sutimi - 9.50 la rom si 10 la mate, ceea ce e posibil sunt cea mai fericita doar ca ramane de vazut.

Oricum, felicitari pentru rezultate. Cred ca ai intrat de la prima optiune, nu?

eu iti urez succes sii sper sa reusesti :>
Si da, am intrat unde am vrut, la prima optiune aleasa :3

Multumesc !