Ce faceti dragilor ? Vad ca v-ati cam plictisit de blogusorula sta, nu? Ce-i drept, eu nu m-am plictisit deloc. Singura problema e ca am  avut atata treaba !


Si dupa toata munca asta, la simulare, la mate, am facut praf rau de tot. La romana a mers bine, insa la mate -  nup. Si azi am avut olimpiada la romana, etapa a 2a ( pe sector ) si a fost pur si simplu superba. POeziile au fost minunate: una de-a lui Baconsky, una de-a lui Blaga, ambele de iubire.

  Am putut vorbi despre acest sentiment magic timp de 5 pagini, pentru ca cea0de-a sasea a fost de gramatica. Mi-a placut intr-adevar. Mai urmeaza la mate si al franceza, etapa a doua. Cum se face ca la simulari fac praf, dar reusesc la olimpiade ?

  Imi e dor de voi - cititorii mei fideli . V-am abandonat din cauza scolii, si regret asta. Mi-as dori sa pot sa-mi fac timp si pentru voi, insa nu pot. ... Imi pare rau !

2 comentarii:

Ş nouă de tine \^o^/
Mii de felicitări!Eşti genială!Eu nu le am deloc cu matematica,dar profilul meu nu-mi cere aşa ceva,deci sunt calma.La româna mă descurc ,chiar foarte bine.Asta pentru că îmi place :)
Oricum,succes în continuare!:D

poate fiinfca la simulari conteaza notele...bravo pt. olimpiada, daca nu-ti place mate inseamna ca vei merge pe linia umanista...e bine sa stii ce alegi, ce ti se potriveste