"Secretul Hannei" este prima carticica din seria "Micutele mincinoase si secretele lor" de Sara Shepard, o subserie a "Micutele mincinoase" . Mie, personal, mi s-a parut slabuta. Nu este cea mai buna carte, si, dupa parerea mea, este undeva, pe  scara de la unu la zece la un cinci.

 Hanna, fata cu un trecut dureros in privinta familiei, are, in aceasta carticica niste peripetii noi. Este iarna. Tot Rosewood-ul este inghetat in splendoarea iernii, in aerul sarbatorilor de iarna, in tot ceea ce inseamna zapada. Mama Hannei pleaca in strainatate, iar tatal ei si cu noua lui sotie, si fiica vitrega, incredibil de insuportabila Kate se muta impreuna cu Hanna.

  Tocmai asta este intriga. Plus, iubitul Hannei, Lucas, pleaca in vacanta de Craciun, iar protagonista ramane singura. Asadar, ea, vazand ca se ingrasa, se duce la un curs de slabit, unde pe parcurs flirteaza cu antrenorul si se tot ia la harta cu o fata pe nume Dinah. Asta e tot. Si ma intreb ? Excuse me, BTW? Care e faza? Cu ce ar trebui sa ma captiveze? Atmosfera nota 10, ok, dar nu atmosfera face toata cartea .

   Mi s-a parut o parte SLABA. Foarte slaba. Recenzia asta este ridicol de scurta, insa carticica are 130 de paginute, asa ca ce pot spune? Nu v-o recomand. Sorry!

NOTA: 1.5 / 5

4 comentarii:

Eu zic ca mini seria asta a Micutelor Mincinoase e scoasa numai pt ceva bani in plus.. Eu nici n-am citit mai departe de prima carte pentru ca prefer serialul iar cartile nu prea au nicio valoare ca sa merite citite.

De acord cu tine in privinta miniseriei, ina seria propriu-zisa este de-a dreptul fantastica. Mi-a placut enorm : ti-o recomand

Un mic offtopic:- blogul dumneavoastra a primit Premiul MWB, in cadrul Premiilor MWB-luna decembrie 2012!
Ati primit acest premiu deoarece un autor MWB v-a recomandat datorita talentului, originalitatii, pasiunii, imaginatiei, creativitatii si valorii educationale!
Puteti afla totul despre ce inseamna acest premiu, accesand pagina aferenta pe mostwantedblog.org!
Felicitari si bine ati venit in MWB!

YAY! Multumesc mult! Dar, in ce consta premiul? Va multumesc din nou!