Si abia a inceput! Cartile sunt pe drum si abia astapta sa fie puse in concurs! Aceste doua zile au avut concursuri cu rafllecopter, dar asta nu se va mai intampla pentru ca surprizele incep...de maine din ce in ce mai mari! :) Doar pentru voi.Hey! Ce mai faceti? Eu tot caut sa organizez cat mai multe super concursuri pentru voi! Pana acum cum vi se pare?

  Ca veni vorba, ca tot nu am apucat sa vorbesc prea mult despre maraton: el se va derula pana duminica, cand voi posta ultimul concurs-asa e planificat, acum surprizele exista. El consta intr-o saptamana in care puteti castiga carti extraordinare, va puteti distra si primi swag-uri de la multe autoare.

   Acum va intrebam: ce parere aveti despre maraton pana acum, si ce tema ati vrea sa aibe concursul de maine?

3 comentarii:

Mi se pare ca acest maraton e o idee geniala, cat despre maratonul de maine nu stiu, alege tu ceva pentru ca sunt sigura ca ne va placea.

Super maratonul! :) Din pacate la concursul Libris nu pot participa - am inteles ca bloggerii care au sponsorizare de la libraria aceasta nu se pot inscrie, insa abia astept sa vad ce surprize ne mai rezerva zilele urmatoare! :)

Dee.

Esti sigura? Mie doamna Loredana nu mi-a mentionat nimic despre asta. Intreb si revin cu un raspuns