Dacă ți-ai dori într-o zi să scrii o carte, care ar fi subiectul ei, și ce imagine ai dori să fie folosită pentru copertă? Arată-ne imaginea.

 M-am gandit de nenumarate ori ca in viitor sa scriu o carte. Ei bine, problema este ca inca nu am asamblat toate piesele de puzzle: sti o idee pe colo, o idee pe aici, una pe dincolo. Toate sunt ravasite si pe unele trebuie sa le caut o gramada sa le gasesc, pe cand altele apar una-doua. 
 Bine, acum nu ma voi apuca sa va zic eu fiecare particica din puzzle, deoarece, asa cum spune si Einstein(sau un alt matematician, eu ii incurc, da ma rog) "Secretul creativitatii consta in a sti cum sa-ti ascunzi sursele" . Foarte adevarat! 


   Despre subiectul ei, pot spune ca este o combinatie intre serialele fantasy din ziua de azi, cu ceva drama, suspans, rasturnari de situatie... E complicat sa va explic voua cand nu mi-am explicat mie. Anyway, nu este vorba de a scrie si de a publica o carte. Obiectivul nu este sa publici cartea, ci sa o scrii! Acum mai departe daca vrei ca lumea sa-ti citeasca opera, e cu totul si cu totul altceva. 

   Sa fi scriitor e ceva diferit fata de celelalte meserii(desi si ele implica la fel de multe "probleme"): trebuie sa faci ceea ce faci din suflet, sa traiesti cot la cot cu personajele, sa fi personajul principal! Totul prinde contur abia atunci cand depui trup si suflet. 

    Sincer,eu nu folosesc PC-ul pentru ca sa scriu, ci agende. Asa e "maniera" mea. Cat despre coperta, chiar nu m-am gandit ! Cred ca va infatisa un baiat, unul intr-un cadru mai intunecat, prin spate, care tine un trandafir cu petale care se imbina rosii cu negre cu spini rosii in mana, si in prim-plan o fata care intinde mana spre el, asa, ca gest "disperat" pentru a ajunge la el, dar e imposibil, si fata aia s-a intepat in spinii trandafirului. E complicat...