Buna,

 Daca tot nu am mai postat despre asta, am decis sa mai vorbesc putin despre ce carti citesc acum. Am depasit de jumate la "Rosu de rubin" de Kerstin Geyr, dar o citesc in format electronic, asa ca merge mai greu...asta e. Mi s-a parut OK, chiar mi-a placut. Pana acum nu am nimic de obiectat! Desi am o tona de intrebari in legatura cu secretele ascunse, asta nu este dusa la extrem si mi se pare mai mult decat OK.


   Ce sa va mai zic: m-am apucat de Baltagul de Mihail Sadoveanu de asemenea, ca de, o am la lecturi. Sadoveanu scrie frumos, nu am ce-i reprosa: are talent, descrie, face actiune frumoasa, totul e foarte bine. Problema: nu prea ma prinde pe mine actiunea asta, si am adormit deja de doua ori in timp ce citeam. Vorbesc serios!

     Ei, ce sa zic. Abia astept sa apara la Leda "Imoral" de Sara Shepard. Sunt tare curioasa ce se va mai intampla cu Micutele Mincinoase.
     In rest, tot am trimis mailuri catre scriitori, in speranta unor SWAG-uri si cine stie, a unui nou concurs pe blog :) A sosit de la Belle Whittington (Thank you very much, Belle, you are incredible! ), dar problema e ca nu e la mine in momentul asta si voi primi plicul abia duminica, atunci cand voi posta cateva poze.

     Intre timp, poate soseste si de la Nely Cab, sau premiul meu de pe The Fantasy pe care abia le astept sa soseaca. Altceva? Nu stiu, poate in viitor.
     Cum termin "Baltagul" si "Rosu de rubin" trebuie sa ma apuc de "Logofatul de taina" de Rodica Ojog Brasoveanu-tot la lecturi. De ce atata graba? Pentru ca mai am o tona de teme- precum portofoliu, etc. Si care e problema in asta? Nu am facut nimic! Pe ultima suta de metri nu fac niciodata nicio tema, asa ca trbuie sa ma bazez pe timpul asta ramas. Offff....


    Voi ce mai cititi? Ce mai faceti?

2 comentarii:

http://love-for-books.blogspot.ro/2012/08/leapsa-copertelor.html
Leapşa de la noi! :)

Eu am o groaza de carti in biblioteca si totusi nu ma imbie niciuna. Cred ca o sa ma apuc de Vampirii Sudului:).

Dee.

Multumesc pentru leapsa!

Vampirii Sudului merita :)