Hmmm, sa vedem: 226 si 300 s-au miscat atat de lent ieri, incat am fost cat pe ce sa intarzii. Cu toate ca am plecat cu mult timp mai devreme(vreo 20 de minute), am ajuns la timp. Relativ.

    La inceput a fost cam aiurea, in toata lumea aia pe care nu o cunosteam sa ma imprietenesc cu vreun cunoscut, insa am cunoscut cateva persoane dragute. Nu stiu daca "locul meu e acolo" inca. E ciudat. Nu mai sunt in clasa cu aceleasi persoane cu care am stat 8 ani de zile si ma simt putin straniu. Colega mea de banca nu mai e prietena mea cea mai buna, e o necunoscuta despre care nu stiu mai nimic si cand o sa ma uit prin clasa nu voi da cu privirea de prietenii mei din generala, cu care am ras cu lacrimi. E drept ca nu toti imi lipsesc.
   
    As minti spunand ca imi e dor de toata clasa, ca nu e asa. Ba din contra, vreau sa fie alaturi de mine prietenii mei cei mai buni, "gasca",alaturi de care am petrecut ani si ani de zile.
   

     Si voi va asteptati ca acesti noi colegi sa fie perfecti ? Ei bine, nu sunt . Nu am increderea ca vor fi colegii ideali, insa hai sa vedem cum o sa fie.
   La voi cum e ?