Am cumparat aceasta carte la doar 5 lei. Era la reducere de Black Friday si am zis Why Not ? In orice caz, pretul original, de 25 de lei, nu merita absolut deloc. Si 5 lei mi se pare mult comparativ cu calitatea. Huh.
   Deci, eu nu am mai citit nicio carte din seria Gossip Girl, dar nu a fost o problema cu volumul 7. Am prins personajele repede, lucru iesit din comun pentru mine, si a fost o lectura rapida. Cu toate astea, a fost o lectura foarte slaba. Ce sa va spun concret ?


   Totul este sters. NICIO emotie, mimic, nada, personaje plictisitoare, vanitoase, duh. Poate mi-ar fi placut in clasa a 5ea. poate. Deci Blair, Serena si Jenny sunt cele mai bune prietene. Dau petreceri scumpe, umbla cu rockeri si bla bla bla. Mare chestie. Directori idioti. Motive de pedeapsa nefondate. Parinti absenti la modul fantasmagoric. Actiune inexistenta. Iubire lipita de autoare cu scotch si care nu ar functiona in viata reala in veci. Drogati pana peste limite. Razbunare prin faptul ca faci sex cu cineva si ii arunci in fata lucrul asta altei persoane. Duuuh, Nimeni n-o face mai bine concureaza pentru titlul de cea mai proasta carte a anului 2013. Sec, atat de sec si de plictisitor si de arhi sec. Nu va recomand cartea. Nu mai continui cu recenzia. Va spun doar atat:

   cea . mai . plictisitoare. si . mai . vanitouasa . carte. ever . - O spune fata care a citit clasici pentru la romana in fiecare an si a indurat chinurile unui roman atat de slab incat iti vine sa il arzi.

2 comentarii:

Se presupune ca sunt pentru adolescenti, dar nu prea vad nimic educativ in astfel de carti.

Nici eu !