Nu am mai apucat sa postez pe blog. Deloc. Am fost atat de prinsa cu scoala si cu temele si nu am mai apucat sa fac nimic concret si am citit o singura carte: "Fara speranta" de Colleen Hoover careia o sa ii postez o recenzie in curand.

   E ciudat la liceu. E diferit. Stau si compar scoala generala cu liceu si totusi nu ma pot decide unde era mai bine. Apoi imi amintesc ca nu conteaza unde era mai bine, pentru ca si asa nu te mai poti intoarce la ceea ce ai pierdut, asa ca, mai conteaza ?
   In clasa mea sunt 6 fete si 19 baieti ceea ce e foarte bine. Si toti par acceptabili, si nu seamana cu genul ala de colegi nesuferiti si rautaciosi si barfitori la nivel exagerat peste care am dat in scoala generala. Dar din nou, am zis "par" si aparentele insala.
 
   Un dezavantaj care ma urmareste la tot pasul sunt anumiti profesori care predau infect si doar tranttesc niste chestii asteptandu-se sa le intelegi. Si poate ca unii le inteleg. Insa eu nu. Asa ca ghici ce, sunt nevoita sa fiu pe langa de destul de multe ori. Nu am mai avut timp sa scriu sau sa citesc calumea. Si prin calumea inteleg sa ma simt bine, sa am timp sa ma relaxez. De fapt da, asta e problema : TIMPUL. Si de unde puii mei sa scoti timp cand maine am test la franceza si la mate, marti am la romana si fizica, joi la info si bio.
    Ah si eu sunt la profil mate - info dar noi la bio facem probleme de bacalaureat. So ...

     Cu toate astea, daca stii sa iti mai bagi picioarele in mama lui de Menelaus, sau microscop,luneta si lupa ( fizica e oribila ) sau cui ii pasa de Alexandru Macedon (???) te poti distra. Am avut balul bobocilor si a fost sweet. Ok nu la fel de sweet pe cat a fost banchetul dintr-a opta, dar a mers. Si mi-am gasit niste prieteni. Si imi place faptul ca drumul dureaza o ora si ceva pentru ca am timp sa ma relaxez si sa citesc pe drum.

     M-am saturat sincer de atat invatat. Am inceput sa ma uit la Satana cartoons. Codrin e deosebit.

Well, pe la voi cum e ?

4 comentarii:

Crede-ma, liceul nu este chiar atat de rau, este doar grea acomodarea de la inceput, si la fel este si cu profesorii. Pana la final te vei prinde cum sta treaba cu ei, asa a fost si la mine. Si sunt total de acord cu tine, fizica este oribila si mi-e rau cand ma gandesc cam am 3 ore pe saptamana. Insa sa stii ca biologia este frumoasa, cu tot cu problemele ei, desi eu tin minte ca ne-am apucat sa facem probleme abia prin semestrul al doilea :) (si pe noi ne punea sa facem probleme de bac) Plus ca la mine ne cam pun la toate materiile, mate, info, fizica - pana si problemele din teste de acolo le aleg, aghhh.
Cat despre timpul liber, stiu, este extrem de limitat si abia astept sa vina vacanta de iarna.
Ma bucur ca te-ai distrat la bal si ca ti-ai facut prieteni. Cum am mai spus, liceul este frumos in general, cu tot cu momentele bune si rele.

Clasa 9a e doar inceputul :)) clasa 10.a te scoate din minti si abia iti amintesti ca la ora 10 ar trebui sa dormi...cand deja e trecut de 11 jumaa si tu faci argumentari la opere literare :)) la mn e la fel crede'ma. Timpul meu e zero...de citit ..n'am mai reusit. Am pierdut vreo 3 nopti pt operele la romanaaaa. Programu e incarcat si si toti vor sa le stii materiaaaaa, habar n'au sa predea cv calumeaaa unii si ajung acasa si ma uit ciudat la cele 6-7 pagini predate intr'o ora! -.- mno si se aprpie tezele. Eu vreau vacanta!:))

Toate fetele din clasa mea spun ca abia asteapta sa mearga la liceu si eu sunt: wtf, la liceu e mult mai greu!
La ce liceu esti? :D

Sunt la Vianu . Si da, e mai greu, insa nu mai ai grija mediei pentru admitere asa ca poti sa mai iei si cate un 4 fara sa iti faci griji ca nu mai intri unde vrei deci nu mai e presiunea notelor :)