In sfarsit este mai cald ! Ma bucur enorm de vremea asta frumoasa, dar si din cauza ca a venit vacanta !
   Ultima saptamana de scoala a fost destul de ok, insa am trecut ( cu bine ) de testul de la fizica. Nu stiu despre voi, insa mie mi-e destul de greu cu fizica. Probleme cu calorimetrie, circuite, bla, bla, bla ... Joule, Kirchoff ... raman speechless.

Vezi poza de alaturi ? M-am molipsit de la Rose (addicted to books). Incepe sa-mi placa mult Gravity Falls.

  Sti, scoala este din ce in ce mai grea. Pe langa faptul ca mai e putin pana la vacanta aia adevarata, de vara, pe langa emotii si toate alea, mai este calvarul de zi cu zi: scoala-te, fa-ti temele,invata pentru teza la istorie si mate si romana si examen si dupa-aia stai trei luni cu burta la soare. Cam asa e, nu?
Ok, baza este ultimele 2 saptamani inainte de teza la istorie, dar cine recunoaste ?

   Altceva ce mai pot zice ? In saptamana altfel avem un program nasol. Am citit raspunsurile voastre si am observat ca toti ati zis ca aveti un program naspa, dar Nu Facem Scoala asa ca eu sunt in al 9 ea cer.

Luni - mergem la film
Marti - activitati sportive
Miercuri - pregatire pentru DELF ( franceza)
Joi - desenam
Vineri - Muzeul de Arta

  Momentan sunt mai libera, pentru ca am terminat cu olimpiadele. La romana am ajuns pana pe municipiu, si am luat 84/120 (am avut un subiect greu rau) si al franceza tot pe municipiu  90/ 100. Bine, la franceza mi-a fost usor, dar subiectul a fost mediu.
  Pe la voi cum mai e cu vacanta, cu scoala ? Ce planuiti ?

3 comentarii:

Debea aştept vacanţa de vară.No school,no worries :) Dar mai e până atunci,iar perioada aceea a tezelor mă îngrozeşte.Mi-e aşa frică la teză la engleză.Fraţilor,învăţaţi engleza bine cât mai sunteţi în generală,că la liceu spuneţi "văleeeu" :).
Anyway,vacanţa de vară se va învârte în jurul serialelor,cărţilor,fructelor,lenevitului,plimbatului,muzicii,dansatului,şi în jurul altor activităţi specifici acestei perioade superbe :D.

MABEL! <33 Cum să nu iubeşti Gravity Falls? :*
Îmi place ideea asta cu săptămână altfel. Azi am fost la MC şi era plin cu prichindei care mâncau, cred că vreo 3 clase. Nici nu mai aveai loc, dar erau prea drăguuuţi :o3
Eu nu merg la şcoală, mwhaha.

M-am molipsit de la Rose (ROse books) cu Gravity Falls. Sunt simpatici !