Tocmai am terminat de citit: Destroy me de Tahereh Mafi, care a fost OK, si am incercat sa ma apuc de Evernight de Claudia Gray, Inceputurile de la Jurnalele lui Stefan, insa nu ma prind deloc.



Asa ca va rog, daca aveti timpul necesar si cheful, sa=mi lasati intr-un comentariu la aceasta postare un titlu sau mai multe decarti pe care sa le citesc. Si sa fie bune. Pur si simplu nu am nicio idee...

7 comentarii:

Hei :)
Eu iti recomand Harry Potter, daca nu ai citit deja seria. Garantat te va prinde!

Si vroiam sa te invit sa participi la o provocare pe care o organizez pe blogul meu. http://justfantasybooksadis.blogspot.ro/2013/01/provocarea-2013-carti-ya.html

Hmm, ma gandeam la ceva mai noi aparut, gen ultimii 2-3-4 ani ?

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Hmm, ma gandeam la ceva mai noi aparut, gen ultimii 2-3-4 ani ?

Academia vampirilor - la toata seria ma refer (daca n-ai citit-o, trebuie neaparat s-o faci, e maximaaa), Divergent, Orasul oaselor, Orasul de cenusa, Orasul de sticla, Fortele raului absolut - serie, Ingerul noptii - serie, Cele noua vieti ale lui Chloe King, Naluca si naucul.
Cam astea imi plac mie. In definitiv, AV si, Instrumente mortale, Divergent si Ingerul noptii sunt cele mai bune serii pe care le-am citit.

Nimic mai nou nu se compara cu Harry Potter. Dar daca doresti, mai e si tot/orice scris de Kelley Armstrong. Daca ai cartea "Magie de doi bani", eu iti zic sa o citesti. E oricum separat de primele doua volume, desi ar fi ideal sa incepi cu ele, nu sunt mai prejos.
A, si Maximum Ride. Am citit doar prima carte, insa a fost super draguta.

Categoric Divergent, dacă nu ai citit-o :)
Şi să ştii că-mi place mult cum arată blogul acum!