M-am tot gandit sa fac o recenzie interviu deoarece m-am cam saturat putin de toatae cele gen: ce ti-a placut, ce nu,bla bla bla...

1)De ce "Rosu de rubin"?
Pentru ca o am la lecturi pentru la scoala si a parut cea mai acceptabila din lista.

2)Cat a durat sa o citesti?
Pff...pe mp4, a durat, sa zicem 2 saptamani jumate, cam asa....

3)Ce parere ai de Gwendolyn?
Nu mi-a prea placut de ea. Mi s-a parut un personaj...ciudat(ciudezny cum ii spun eu)

4)Dar de Gideon?
Sexy. Adica, dragut. Desi personajul tipic masculin din orice fantasy-arogant, distant, si pana la urma happy-end.

5)Familia Stepherd...
Of Doamne! Nu-mi imaginez cum de Gwen poate trai cu nebunii aia! Adica matusa ei, si apoi Charlotte, criminal de enervanti, pe cuvant.

6)Coperta cum ti s-a parut? Sincer...
Nu am niciun interes sa mint, sincer! Ok, de fapt mi-a placut foarte mult in comparatie cu altele, si chiar si luata in parte e superba!

7)Ca dimensiuni, cum ti s-a parut romanul?
Hm, cam lung. Da, eu l-am citit pe mp4 si merge mai greu, deci ca roman obisnuit cred ca merge mai repede...

Ok, cam asta a fost tot. Scurt, stiu, dar sper sa fie suficient-nu pot spune prea mult ca dupaia nu mai am ce scrie in  recenzia pentru la scoala.

 Daca aveti intrebari, lasati in comentariu si va voi raspunde.


7. În lumea cărei cărți ai dori să trăiești pentru o scurtă perioadă de timp și de ce?

  Recunosc ca imi este foarte greu sa aleg, insa voi ceda in fata seriei mele de suflet, "Jurnalele vampirilor" . Chiar si visul meu de azi noapte mi-a confirmat chestia asta. Sa vedem: as vrea din tot sufletul sa ma intalnesc cu Elena, sa stam o tona de vorba, alaturi de Bonnie si de Meredith(desi as plasa toata chestia putin pe la inceputul povestii). As privi-o pe Caroline exact asa cum exista in universul cartii, lucru pe care mi l-am dorit dintotdeauna, ea cu ochii verzi de pisica si cu parul roscat. 

    In mod clar imi voi da intalnire cu Damon, persoanj care nu trebuie ratat de pe turul Fell`s Church-ului. Next, mi-ar placea sa petrec o saptamana in liceul Elenei, care mi se pare extraordinar. Pur si simplu,a tmosfera emanata, totul imi place.  Normal ca o sa stau o tona de vorba cu Stefan, ca nu trebuia ratat si el! Si apoi, mai da-le incolo de amenintari asupra orasului! 


    Mi-as dori pur si simplu sa stau cu personajele, deoarece m-au impresionat si mi-au placut de la prima vedere: unice, speciale, de treaba si cu care te intelegi mereu!