Ce dor mi-a fost de voi! Stiti, ma trezesc eu la hotel, in prima zi, vad cat e ceasul, si hop, sa postez pe blog. Ia PC-ul de unde nu-i... Si apoi ma gandesc, pai si eu ce-o sa fac, cand m-am obisnuit sa postez zilnic si sa raspund la comentariile voastre? Mi-a lipsit deoarece in mod cert, blogul a devenit o parte importanta a rutinei mele.

   La cererile voastre, voi posta si cateva poze de la mare, insa nu azi deoarece aparatul foto nu  mai are baterii si trebuie sa cumpar. In rest, am terminat de citit Sfidarea si Revolta de Suzanne Collins, si asta seara voi posta un rewiew de la Sfidarea, si ma apuc de Sovaire de Maggie Stiefvater.
    Cea mai mare problema cand plec in vacanta si revin dupa 10 zile? Toate mailurile si treaba care se strange si da sa explodeze... :)

   In legatura cu look-ul blogului: nu va faceti ggriji, eu fac tot posibilul sa se intample astazi, dar este destul de greu, insa va avea loc o schimbare majora, dupa parerea mea in foarte bine. Vreau sa aibe un look de iti pica fata cand intri pe adresa. Just kidding :)

  Voi ce ati mai citit? Eu sunt cam dezamagita deoarece nu am luat sposorizare de la LEDA si imi pare atat de rau. Poate ca e blogul mai nereusit, nu stiu ce sa mai zic...  Ati mai castigat vreo carte?
Astept raspunsurile voastre.

XoXo,

   Monica