Zici ca e ca la televizor cand spune: "Un nou sezon din JV in curand " :) :) :) Ei bine, da, va fi o recenzie MUUULT mai complexa, structurata mult mai bine si argumentata. Sper sa va placa :)

Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de şaisprezece ani, sunt cateva fantome: a surorii ei şi a catorva foşti colegi de şcoală. Fantomele nu sunt deloc complicate şi poţi avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place să ştie totul despre colegii ei ingamfaţi.            
Insă cand Tim, vicepreşedintele consiliu lui de elevi, descoperă secretul lui Cass – acela că poate să comunice cu fantomele –, situaţia tinde să se schimbe. El ii cere sprijinul ca să intre in legătură cu mama lui, moartă de curand, iar ea, după indelungi ezitări, sfarşeşte prin a fi de acord. Pe măsură ce-l cunoaşte mai bine pe Tim, Cass are surpriza să constate că acesta nu este un băiat atat de rău precum crezuse ea pană atunci şi că, intr-adevăr, avea mare nevoie de ajutorul ei. Să fie aceasta cea mai bună ocazie să se imprietenească din nou cu cei vii... ?