Acestea sunt cateva dintre melodiile care imi dau energie,care imi ridica moralul, care ma inspire,care ma motiveaza.

Evanescence-Bring me to life

Evanescence-What you want

Si inca ceva din serialul meu preferat, si pe fondul unei melodii frumoase

Sper sa va placa :x

Puteti participa la un concurs foarte interesant pe blogul Daniellei aici

 UPDATE: Am vazut ca unii dintre voi mi-ati trimis niste compuneri in loc de sinopsis, si am decis sa le iau in considerare atat timp cat sunt pana intr-o pagina si jumatate de Word cu scris de 12.
Da, ati citit bine! Acesta este primul concurs al acestui blog, asa ca astept cat mai multi participanti!
Multumim librariei online care ne sponsorizeaza, Libris:

 Premiul: puteti alege orice carte de aici, chiar si carti in engleza, conditia este sa nu depaseasca 40 de lei.

Ce trebuie sa faceti? Simplu:
Cerinte obligatorii:
1. Sa lasati un post la aceasta postare cu numele si prenumele vostru

2. Sa raspundeti la urmatoarea intrebare, trebuie sa fiti originali! Cine copiaza de pe internet este dat afara din concurs! Lasati-va imaginatia sa zboare si fiti originali!!

 Daca ati scrie o carte, despre ce ati scrie-o, cum ati creiona personajele, ce s-ar intampla?Cand, cum, unde? Nu cer o poveste pe bune, ci doar un fel de sinopsis Cum ati numi-o?E fantasy, sau despre adolescenti?

3.Sa va inscrieti pe blog, sa postati pe blogul vostru(daca nu aveti blog, postati pe FACEBOOK sau Twitter. Daca nu aveti nici asta, urmariti blogul prin mail si lasati adresa in comentariu)despre acest concurs!(lasati numele si adresa pe care ati postat)

4.Scrieti linkul cartii pe care o doriti

Concursul dureaza doua saptamani si se incheie pe data de  24 aprilie 2012 , 27 aprilie. Castigatorul va fi anuntat sambata seara. Succes, puneti-va pe treaba!!!Castigatorul va fi persoana cu cea mai frumoasa idee


Vampire's Kiss (The Watchers #2)

 As someone who has survived her first year as an Acari recruit, Drew's ultimate goal is to become a Watcher and be paired up with a Vampire agent. Except nothing is as it seems. The vampire Alcántara is as sinister as he is sexy, Ronan is more distant than ever, and it turns out there are other vampires out there. Bad ones. They've captured one of the Watcher vamps and are torturing him for information-and Drew is going undercover to rescue him.
But when their vampire prisoner turns out to be a gorgeous bad boy, Drew's first mission quickly turns into more than she bargained for...(less)



1. Din ce an ati inceput sa cititi fantasy si care a fost prima carte de acest gen citita?
De anul trecut, adica can de prin 2010-2011, Twilight urmata de Jurnalele Vampirilor.

2.Ultima carte castigata la un concurs
Incredibil-de Sara Shepard

3.Ultima carte cumparata:
Adevar sau provocare de S.S.

4.Citatul preferat:
"Un vis este ceva ce dureaza, dar oare noi nu traim intr-un vis?"

5.Autoarea/autorul preferat/a?
Sara Shepard

6.Personajul preferat din orice carte:
Greu...Claire Denvers din Vampirii din Morganville. Mi se pare o fata foarte draguta, foarte buna la suflet.

7.Prima recenzie facuta vreodata:
Amurg de Stephenie Meyer.


                                          Leapsa merge mai departe la :
                                  AndreiDanyels
                                    Pustoaica scrie
                                       Simona Husaru
SI LA ORICINE ALTCINEVA CARE VREA SA O REZOLVE!

  La fel ca si in cazul romanului Eve, nici cartea asta nu am mai avut cum sa o mai termin.Va amintiti ca acum o saptamana am facut recenzia la Casa de sticla(volumul unu) si pot sa spun din toata inima ca este extraordinar stilul autoarei. Stau si ma gandesc uneori: cum poate sa aibe atat de multe idei si sa scrie atat de bine si sa aibe atat de mult suspans? Seriile ei sunt recunoscute pentru actiunea care musteste, si unde nicio pagina nu trece fara sa se intample ceva semnificativ, plus ca te indragostesti de felul in care scrie.
  Am citit multe carti cu actiune, insa daca vreti o carte care la fiecare secunda sa va tina ca pe ace, incercati seria "Vampirii din Morganville". Aceste carti au aparut acum cativa ani, si sunt foarte curioasa daca atunci erau "pe val"(nu ca acum nu ar fi).Nu stiu de ce unii oameni nu vor sa le citeasca pentru ca sunt vechi, si prefera, e exemplu "Eve" care a aparut ieri, dar acre nici nu se compara cu "Vampirii din Morganville"

Mie coperta mi s-a parut foarte frumoasa. Poate ca in poza,asa,nu arta prea bine, insa pe carte arata super!

Continuand de unde am ramas:
Protagonistii sunt salvati de vampirul Amelie, care, in schimbul protectiei oferite le cere CARTEA vampirilor,care detinea secretul creeri unui vampir, pe care au gasit-o intr-un loc, nu va spun unde....Stiti ca, din volumul trecut, casa fusese invadata de vampiri care doreau cartea. Atunci, Shane si-a sunat tatal sa vina sa ii ajute, si iata-l acum sosit, insa nu aduce vesti bune.

Alaturi de prietenii lui motociclisti, tatal lui Shane il omoara pe Michael.Toata lumea plange, este o scena dramatica, insa nu va speriati, Michael este un mort viu: nimic nu il omoara. Motivul pentru care tatal baiatului a venit este pentru omorarea vampirilor din Morganville.Shane crede ca e o nebunie, ca e periculos,insa mai exista un motiv la baza: tatal lui Shane vrea razbunare, pentru ca sotia sa, si fiica au fost ucisi de vampiri.Shane nu merita toate astea...a avut o soarta dura, el si familia lui. Cand au plecat din Morganville pentru ca Monica le daduse foc la casa, si sora lui Alyson murise, ceilalti isi pierdusera amintirile din oras: era normal, doar era vrajit. Mama lui Shane insa nu: ea tot se gandea la Alyson, pana cand si-a amintit-o, si la fel si restul membrilor. Luand la cunostinta vampirii, au venit si au ucis-o. Acum tatal lui Shane vrea razbunare.

Dupa parerea mea, Monica este o fata foarte afurisita, care da mereu batai de cap.Monica, de fapt, i-a dat foc casei lui Shane unde a mult si sora lui, Allison.Pe mine m-au enervat foarte mult pentru ca zici ca ele nu aveau altceva de facut decat lucruri cu adevarat periculoase.
Tatal lui Shane nu-si abandoneaza ideea, si il ucide pe Brandon, care stim ca era personaj negativ, iar Shane ajunge initr-o celula de inchisoare.Shane este codamnat la moarte, deoarece Amelie isi retrage protectia pe motiv de "tradare" ceea ce este foarte nedrept!

Acum...actiunea continua, Monica fiind rapita de tatal lui Shane,si stiti ca Monica e fiinca primarului,nu? Si trebuie sa aiba loc un schimb intre cei doi copii.Insa actiunea nu se opreste aici! Mai continua cu inca multe aventuri, si astept sa-mi spuneti voi de ce se numeste "Balul fetelor moarte", desi cred ca stiu

Scuze pentru ca este atat de scurta, dar dupa cum v-am zis, nu am apucat sa o termin. Aici m-am oprit. .

Nota: 4.9/5



Cartea aceasta am ales-o initial dupa coperta care mie mi-a placut foarte mult. Subiectul primului volum pot spune(dupa parerea mea) ca mi s-a parut cam banal, insa asta nu inseamna ca Eve nu este o carte buna.
Din pacate, nu am reusit sa o termin, insa am citit o mai mult de jumatate si cu siguranta ca pot face o recenzie.Nu am apucat sa o termin deoarece am imprumutat-o de la cineva,care a avut nevoie de ea imapoi, si apoi nu am mai insistat sa mi-o dea sa o mai termin...

Eve este eleva in ultimul an si se pregateste de absolvire. Este foarte bucuroasa...insa asta nu dureaza prea mult. Cand o vede pe Adren imbracata ciudat crede ca se pregateste sa-i coaca ceva, vorbeste cu ea si isi da sema ca Arden vrea sa fuga.

Eve inca se gandeste la  lucrurile spuse de Arden inainte sa plece si se hotaraste sa mearga intr-un institut, sau nu stiu exact cum se numea, unde fetele mergeau dupa absolvire.Iese din scoala, si dupa un drum scurt prin padure si peste un rau vede pe geam ceva ce o socheaza.Totul arata dizgratios: era plin de paturi de spital, perfuzii si fete: fetele care tocmai absolvisera, toate gravide,palide.

Fata isi da seama ca nu mai poate ramane, si se pregateste sa evadeze, lasandu-si in urma vechea viata.Cum o duce destinul, ajunge sa se intalneasca cu Arden, iar fetele incep,din nevoie,sa comunice pentru a supravietui.

Insa fetele fac cunostinta cu Caleb,un print deosebit. Inca un lucru legat de foata lor viata: au fost invatate ca baietii sunt rai si tot ceea ce vor ei este sa profite.De aici actiunea continua, totul derulandu-se in fata ochilor cititorilor.

Eve este un volum bun, are si parti rele si parti bune, dar merita citit. Stiu ca undeva prin inceput unii s-ar gandi ca nu a meritat banii, dar continuati pana la final, si veti vedea.

Nota: 3.9/5

Aceste desene chiar sunt facute de mine, ca parere aveti?

Hanna Marin from PLL



Reuniunea a fost cartea care mi-a placut cel mai putin din seria JURNALELE VAMPIRILOR.De ce?Pentru ca Elena apare foarte putin, adesea prin intermediul viselor lui Bonnie, si pur si simplu mi s-a parut prea horror fata de ceea ce am citit pana acum, dar horror nu e cuvantul potrivit ci sinistru.

Sa revenim...Elena a murit de-a binelea pentru a-i salva pe Stefan si Damon de cine? De Katherine, desigur, pentru ca ea defapt nu se sinucisese, ci isi inscenase moartea pentru a-i face pe cei doi frati sa se inteleaga. Prezenta lui Katherine pe la sfarsitul cartii m-a facut sa imi dau seama cat era de smintita si cum de au putut acesti baieti sa se indragosteasca de ea.

Acum, Damon este de partea celor buni, datorita promisiunii facuta Elenei, si acestia se pregatesc pentru amenintari cu adevar mari. De data asta, Klaus, vampirul care o transformase pe smintita Katherine este amenintarea, alaturi de Tyler, care este varcolac.

Ceea ce m-a impresionat este evolutia lui Bonnie: a devenit mult mai increzatoare, si daca cititi Intoarcerea, veti vedea ca se va forma o mica idila intre Bonnie si Damon. Stiti ca vine ziua lui Meredith? Asa ca Bonnie, Caroline si inca cateva fete se hotarasc sa-i faca o petrecere surpriza, si cum sa mearga lucrurile la petrecere?

Tottul a fost bine, pana cand Caroline a venit cu ideea sa se joace cu o placa OIJUA si au contactat-o pe Elena, care le spunea sa iasa cat mai repede pentru ca e unn pericol imens in casa. In acel moment lumina cade, si ceea ce va urma va avea un impact foarte puternic asupra unei fete,care este ucisa, dar si a lui Vicky care ramane traumatizata.

La scoala problemele continua dupa acel incident, si Damon, Stefan, Matt,Bonnie, Meredith se hotarasc sa faca de paza pentru Vicky, iar cand Damon ramane singur, Klaus apare si o ia pe Vicky. Toti sunt furiosi pe Damon,si el pleaca.

Ei bine, ce se intampla mai departe, aflati voi!
Astept parerile voaste
C

Tot ca si in cazul ceorlaltor carti din seria JURNALELE VAMPIRILOR, Furia, este o carte citita cu aproximativ un an in urma, asa ca eu acum scriu din amintiri.Hai sa vedem cat de bine ma descurc...



Povestea dintre Elena,Stefan,Damon continua, de unde am si ramas.Elena pleaca cu masina ei dupa Stefan si Damon, si nimereste intr-un sant foarte adanc, din cate-mi amintesc eu parca si ploua si se ineaca.Stefan o salveaza, insa prea tarziu, si o aseaza sub un copac,cat timp el se cearta cu Damon si se iau la bataie.

Elena, totusi se trezeste, datorita cantitatii mari de sange de vampir pe care o are in sange, insa ea crede cu desavarsire ca il iubeste pe Damon si sare la gatul lui Stefan sa il omoare.Dupa cateva zile, Elena revine la normalitate, insa mie mi-a cam placut partea asta :x cu Damon, pentru ca ma plictisisem sa tot aud de Elena si Stefan si cat de perfecti sunt impreuna.

Dar...Elena nu s-a trezit ea asa, cu una cu doua, si gata, pentru ca a platit un pret: acum este vampir. A! Imi amintesc: lumea credea ca Elena murise si au mers la inmormantarea ei! Cum zicea si autorea, prin gandurile Elenei: fiecare on trebuie sa asiste la propria-i inmormantare. Un incident destul de nefericit intrerupe, totusi, slujba bisericii: multe animale de companie se strang in curtea bisericii, si un lucru teribil de ciudat este cum au ochii goi, lipsiti de viata, in mod clar constransi de CINEVA. Dar oare de catre cine?

Mai tarziu chiar ureaza un atac al animalelor. Si mai inainte, le spusese lui Bonnie si Meredith ca e vampir, iar protagonistii nostri cauta cealalta Putere...si o vor gasi, insa va avea loc un sacrificiu.

NOTA: 4.3/5

Pe saptamana viitoare, daca imi trimite doamna Angela, voi posta si interviul, care, dupa parerea mea, este mai deosebit. ;)

Dupa cum am postat mai devreme acel "un fel de interviu" cu C.C.Hunter, ma postez si aceste cateva randuri, la care din pacate nu voi mai face vreo traducere.


Step into Shadow Falls, a camp for teens with supernatural powers.  Here friendship thrives, love takes you by surprise, and our hearts possess the greatest magic of all.

Kylie Galen wants the truth so badly she can taste it. The truth about who her real family is, the truth about which boy she’s meant to be with—and the truth about what her emerging powers mean.  But she’s about to discover that some secrets can change your life forever…and not always for the better.

           Just when she and Lucas are finally getting close, she learns that his pack has forbidden them from being together.  Was it a mistake to pick him over Derek? And it’s not just romance troubling Kylie. An amnesia-stricken ghost is haunting her, delivering the frightful warning, someone lives and someone dies. As Kylie races to unravel the mystery and protect those she loves, she finally unlocks the truth about her supernatural identity, which is far different—and more astonishing—than she ever could have imagined.
 

CONCURS ANIVERSAR!
PE BLOGUL ACESTA: http://thesearchforsomethingmore.wordpress.com/2012/04/09/2-ani/#comment-2713