Castigatoarea este:  LarisSa LaRi (lary_andra96@yahoo.com) Felicitari! Astept adresa ta la madison97madi@yahoo.com in 2 saptamani, cu titlul cartii dorite! 

Acest concurs este sponsorizat de libraria online Libris, dragul nostru sponsor, caruia ii multumim foarte mult. Pe site-ul lor puteti gasi mii de carti, printre care o gama variata de romane si nuvele in limba engleza!

 Dupa cum cred ca stiti, toate concursurile de pana acum Libris au fost de creatie, iar acesta va fi altfel.

  Castigatorul va fi ales prin intermediul rafflecopter  si va primi ca premiu o carte la alegere in valoare de maxim 40 de lei, de pe Libris.ro.
   This giveaway is only for Romania residents! But soon the`ll be another one international! 

Castigatorii vor fi afisati pe data de 21 septembrie!Succes!

-la concurs nu pot participa persoane care au bloguri partenere cu Libris -

a Rafflecopter giveaway

9 comentarii:

nu imi apar in rafflecopter casutele in care sa completez :(

Am rezolvat. Imi pare rau!

nicio problema, mersi

giorgianaturcu spunea...

daca mi se permite o opinie..nu prea e corect sa dai 10 sanse celor care au blog/premiul ar trebui sa se adreseze celor care te citesc pe tine...inca o data, e opinie personala..

Nu e onico problema pentru opinie! Multumesc ca mi-ai atras atentia, de altfel!

Am fost eu neclara: era vorba in principiu despre raspandirea vestii concursului: am modificat acum si merge sa lasati link-ul si de pe facebok sau twitter sau alt site pe care ati raspandit vestea

giorgianaturcu spunea...

ok multumesc...

Multumim pentru concurs!:)

in rafflecopter scrie ca mai e o zi pana la terminarea concursului,in scris scrie ca se va afisa castigatrul pe 21.care e corect?

Am aproximat eu gresit. Sau pe acolo. Rafflecopter-ul are dreptate. EU zisesem o data apropiata, ca sa stiti cam cand apar castigatorii.