7. În lumea cărei cărți ai dori să trăiești pentru o scurtă perioadă de timp și de ce?

  Recunosc ca imi este foarte greu sa aleg, insa voi ceda in fata seriei mele de suflet, "Jurnalele vampirilor" . Chiar si visul meu de azi noapte mi-a confirmat chestia asta. Sa vedem: as vrea din tot sufletul sa ma intalnesc cu Elena, sa stam o tona de vorba, alaturi de Bonnie si de Meredith(desi as plasa toata chestia putin pe la inceputul povestii). As privi-o pe Caroline exact asa cum exista in universul cartii, lucru pe care mi l-am dorit dintotdeauna, ea cu ochii verzi de pisica si cu parul roscat. 

    In mod clar imi voi da intalnire cu Damon, persoanj care nu trebuie ratat de pe turul Fell`s Church-ului. Next, mi-ar placea sa petrec o saptamana in liceul Elenei, care mi se pare extraordinar. Pur si simplu,a tmosfera emanata, totul imi place.  Normal ca o sa stau o tona de vorba cu Stefan, ca nu trebuia ratat si el! Si apoi, mai da-le incolo de amenintari asupra orasului! 


    Mi-as dori pur si simplu sa stau cu personajele, deoarece m-au impresionat si mi-au placut de la prima vedere: unice, speciale, de treaba si cu care te intelegi mereu!

2 comentarii:

Da, ca sa il intalnesti pe Damon, chiar merita sa vrei sa traiesti o perioada in lumea cartilor JV <3 Ai insa grija la pericolele de pe acolo, te rog :*

He, he! Mersi, o sa am grija