5.Copiază un citat care te-a impresionat și comentează-l. Scrie părerea ta despre el, ce îți inspiră, de ce l-ai ales.Citatul care m-a impresionat, prin splendoarea si puritatea lui este urmatorul:

          " E viata intre doua lumi hoinara
           Ca steaua intre innoptari si zori
           Stim ce suntem? Ce fi-vom? Totul zboara, 
           Ducand cu sine vieti de muritori. "

 
   Reprezentand trecutul, viitorul si prezentul, etapele timpului, care se imbina formand parca o clepsidra, citatul din  "Don Juan" de Lord Byron  este unul dintre favoritele mele. Ma inspira. Simbolizeaza trecerea ireversibila a timpului si schimbarile pe care le aduce aceasta.El de asemenea ne aduce la cunostinta nesiguranta pe care  infruntam zi de zi, pericolul fiecarei alegeri facute si consecintele pe care le poate avea. Iar intr-o zi, ne vom trezi cu totii privind in trecut si gandind cu voce tare ca daca in secunda aia cruciala, in clipa aia, in momentul ala, daca nu am fi facut acea alegere viata noastra ar fi fost varza, iar altii visand la ceea ce s-ar fi putut intampla daca in clipa aia ar fi facut presupusa alegere potrivita.

    E greu sa stii mereu ce trebuie sa faci. Insa instinctul si Dumnezeu sunt alaturi de noi clipa de clipa, si chiar daca nu s-a intamplat cum am fi vrut noi sa se intample, atunci poate ca asa e mult mai bine.

   Fiecare lucru se intampla cu un anume motiv.