O carte care incheie o serie de neuitat
14.Ce crezi despre acei adolescenți care consideră cititul ca ceva plictisitor, ridicol și nefolositor? Ce le-ai spune ca să le schimbi impresia?

   Greu de zis. Cred ca acei adolescenti sunt prea...grabiti sa se dea mari in privinta hainelor cumparate de la Zara, sau Kiabi, sau Bershka si cine altcineva mai stie de unde. Daca ai da la o parte toate astea ai descoperi niste oameni simpli care incearca sa para complexi acordandu-se cu moda din ziua de azi. Fenomenul numit "citit" nu e chiar asa de rau precum broccoli sau bau-bau. E o lectura in care te cufunzi si iti lasi mintea sa fie captiva in acele pagini. 

    Descoperi oameni si intamplari extraordinare, e pur si simplu ca oricare alta pasiune. Dar orice inceput de pasiune merita sa fie putin impins de la spate...

5 comentarii:

Mi-a plăcut ce-ai spus :) Şi într-adevăr, toată lumea ar trebui să citească Fior <3 O iubesc.

Multumesc!

Din pacate in zilele noastre tot mai rar gasesti adolescenti care citesc... Nu zice nimeni ca trebuie sa iti ignori aspectul fizic sau sa nu te bucuri de celelalte chestii adolescentine "iesiri, distractie, saruturi" dar totusi, e foarte cool sa si citesti:).

Dee.

Ultimul comentariu pe care l-am auzit pe tema asta si m-a socat era ca doar femeile gravide si copiii mai citesc. Te face sa te intrebi pentru cine scrii...

Ei, na! E absurd! Ce legatura au femeile gravide cu copii si cititul? Mi se pare un comentariu idiot