Pentru ca cei de la LEDA au fost atat de absenti si nu a anuntat nimeni, e vremea sa dam sfaora in tara noi insine: Azi, impreuna cu revista Bravo! a aparut cartea a 4a din seria "Jurnalele lui Stefan" de L.J.Smith. Stirea o am de la Monika, si pozele cu descrierea la fel.

Suntem in anul 1888, si aerul Londrei e incarcat de mirosul sangelui. Stefan Salvatore crede ca va putea sa scape de trecutul violent, stabilindu-se intr-o pasnica regiune rurala din Anglia, dar cand un criminal atroce care-si spune Jack Spintecatorul iese la iveala, Stefan incepe sa se teama ca intunericul il va urmarii vesnic.
Pornind pe urma ucigasului, Stefan se asteapta la tot ce poate fi mai rau: si anuma ca autorul crimelor este un vampir. Cu cat afla mai multe, cu atat devine mai sigur de faptul ca asasinul este cineva apropiat lui… si ca nu va putea niciodata sa fuga indeajuns de departe de trecutul care-l bantuie.



Voi o veti cumpara? Pe mine m-a dezamagit coperta! Serios, o flacara? Nu e pe gustul meu. In orice caz, momentan am multe carti de citit si astept niste reduceri. Voi?

5 comentarii:

eu am vol 1 ai 2. caut 3, dar o sa il iau si nr asta!

am eu 3 si il vand, daca te intereseaza

ar fi fost mult mai bine daca ar fi pus o poza cu damon, elena si stefan pentru coperta
oricum, azi la prima ora mama mi-a cumparat-o cu bravo, abia astept s-o citesc

ai dreptate, coperta asta e cam urata...

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.