Tocmai am terminat aceasta carte si pot spune, contar recenziilor lasate de unele bloguri, ca nu e deloc plictisitoare! Stiu, inceputul poate fi usor cliseu, insa autoarea ii da farmec si schimba povestea in mod extraordinar! Multumesc LEDA, si SABINNA, pentru concursul extraordinar la care am castigat aceasta carte!

   Actiunea debuteaza cu Sutton, care se trezeste "intr-o cada murdara". Sutton observa in acelas timp o fata care arata identic cu ea.Incearca sa vorbeasca cu ea, insa isi da seama ca cealalta fata nu o aude...si realizeaza ca este moarta. Mai tarziu, fratele Emmei, Travis, ii arata un filmulet cu o fata identica cu ea, care este stranguulata.In acelas timp, mamei adoptive a Emmei ii sunt furati niste bani, care mai tarziu sunt gasiti in rucsacul Emmei.Mama ei adoptiva ii spune atunci ca mai poate sta acolo doar pana la aniversarea ei de 18ani.

   Emma cauta pe facebook profilul lui Sutton si gaseste o fata identica cu ea. Ii trimite un mesaj si fetele stabilesc sa se intalneasca...numai ca nu Sutton scrisese acel mesaj, pentru ca ea e moarta.Ajunsa la locul intalnirii, Emma observa ca Sutton nu isi mai face aparitia.

   Acolo se intalneste prima oara cu tatal lui Madi, si mai tarziu este confundata de prietenele lui Sutton ca fiind chiar Sutton, si merge la petrecerea Nishei, o fata cu care Sutton nu se intelegea deloc.Emma face cunostinta cu Madi-balerina, frumoasa-, Char-al carei iubit Sutton i-l furase-, Laurel, surioara vitrega.  Astfel, Emma ii ia locul lui Sutton, si cand vrea sa plece primeste un bilet unde scrie ca daca va pleca va fi si ea ucisa.

Autoarea are un farmec aparte cand scrie deoarece se nareaza atat la persoana a 3a, cat si la persoana 1, iar cel mai interesant lucru este cum surorile afla tot mai multe despre trecutul lor intr-un ritm alert! Inca o carte super de la autoarea seriei "Micutele mincinoase"