Cartea asta este a 11ea din serie. Bai, dar chiar e lunga. ( that's what she said ) . Ideea e ca ma uimeste felul in care autoarea nu se lasa si tot insista, tot continua. Dar asta nu inseamna ca nu vreau sa o citesc, totusi.

 Okay, pai, cartea asta e mult mai plina de actiune. Voi rezuma pe scurt , lasand surprizele pentru voi :

 Hanna -  incepe cautarile despre trecutul noii iubite a lui Mike, si descopera lucruri dubioase. Ideea e ca tot spionajul ei este inregistrat de A si stim cu totii cat de nemiloasa e A.
  Ma doare inima uneori cand vad cat de rea poate fi A. Distruge vieti foarte usor. Oh, cand o vor prinde in sfarsit, I hope that bitch will pay.
  E dragut cum Hanna, pe langa campania tatalui sau si a relatiei mult mai buna cu sora ei vitrega, lupta cu adevarat pentru Mike.

 Aria - nu se pune foarte mult accentul pe ea, dar aflam un secret al tatalui lui Noel si relatia lor trece prin momente grele.

 Emily - la inceputul cartii aflam faptul ca Emily are un copil, o fetita, pe care o da spre adoptie familiei Baker. Problema e ca Gayle, o persoana foarte psihopata, era persoana careia ii promisese copilul si pare foarte razbunatoare si foarte infricosatoare.

Spencer - incearca sa intre la Princeton si in goana ei intra din nou in probleme cu drogurile.

Inamicul principal al fetelor este Gayle ( inamica mai bine spus) pentru ca fetele o suspecteaza ca fiind A. Eu una nu am crezut nici macar o data ca Gayle ar putea fi A : era mult prea simplu !
 A fost captivanta, dar si destul de superficiala
Nu te poti astepta de la seria asta sa fie cu adevarat profunda. Nu stiu de ce, dar autoarea, naratiunea la persoana a treia te separa de poveste ; te face sa fii un observator, nu te pune in situatia fetelor. Nu traiesti povestea, ci doar o observi.

  Imi pare rau ca Sara nu a reusit asta. Au fost unele momente in care ma indoiam de inteligenta personajelor in luarea unor decizii, dar s-a terminat bine dupa parerea mea. Doar un deces.
   Oricum ar fi, vreau sa citesc cartea urmatoare.

NOTA: 4 / 5