Nu stiu de ce insa am impresia ca sunt inca in 2012. Parca iara apare tot taraboiul ala cu sfarsitul lumii, apocalipsa. Nu ca m-ar fi deranjat avand in vedere ca scapam de examene si asta m-ar fi facut fericita.

  Cred ca noi cautam fericire in tot ce facem, si suntem prea absorbiti de inatotoririle fata de societate. Societatea iti impune anumite lucruri, ti le vara pe gat: scoala, invatat,munca,meserie, si poate ca tu nu vrei o astfel de viata. Deci suntem constransi.

   Ce mi-a adus 2013 ? Un nou inceput pe care mi l-am dorit atat de aprig. Am o viata noua, o viata diferita. Am pierdut un numar infinit de persoane. Si imi lipsesc mult. Dar trebuie sa lasam mortii si pierdutii in urma.
    O sa tin o prelegere mult mai amanuntita in saptamana cu revelionul.

   Ce vreau de la Mosu ?

    As spune ca imi doresc ca tot ce-am pierdut sa revina in viata mea. Ca un flashback. Insa adevarul e ca nu mai vreau asta. Mi-am dorit mult timp ca pur si simplu sa raman bocata in trecut,unde totul este frumos si roz si wonderful. Insa nu a fost. Trecutul a avut greselile si suferintele si cacaturile lui. Nu era perfect. Dar era sigur. Era trist, era superb, era minunat, era putin banal, era al meu, doar al meu.

   Insa viata mi-a oferit niste persoane minunate, noi, pe care daca as fi ramas blocata in trecut, nu le-as fi cunoscut niciodata. Mi-a oferit un nou inceput, o viata pe care o cam iubesc. Si sunt fericita. Bineinteles ca se putea mai bine. Bineinteles ca exista o cale de a se imbunatati, dar in clipa de fata sunt fericita. Am tot ce mi-as fi putut dori: aproape acordul parintilor de a avea cel mai cool revelion, excursii, prieteni adevarati - ce conteaza cel mai mult, si pur si simplu totul merge bine.

    So, Dear Santa.

   Te rog da-mi fericire. Fa-ma sa fiu alaturi de ce iubesc. Ajuta-ma, make my crush fall for me, da-mi viata la care am visat care pare sa inceapa acum. Pentru ca ma simt vie. Dupa o perioada seaca,oribila, nasparlie, cum vrei sa-i spui, ma simt vie.