16 Aprilie 2013. Un an de blogging. OMG, nu pot sa cred.

   Totul a inceput intr-o zi de aprilie, de primavara timpurie, in care am decis ca n-ar strica sa-mi fac un blog. In plus, am muncit cu adevarat si la vremea aia am reusit sa inchei niste parteneriate. Am avut recenzii, concursuri, emotii si tot tacamul.
 
   Tin minte ca anul trecut nu am crezut niciodata ca voi reusi sa postez timp de un an intreg. Wow.

 Lasand uimirea deoparte, trebuie sa va multumesc si voua pentru faptul ca ati apreciat blogul care a trecut prin toate schimbarile posibile si imposibile, si la fel si eu.

     Sunt multumita de ceea ce am realizat. Iar peste un an, cand voi reciti acest post si voi spune ca au trecut doi ani, wow, ca in sfarsit am scapat de examen ( bine, eu o sa scap de examen mai repede, doua luni) . Si iata mesajul meu pentru viitor:
   Este un cer senin, copacii au inflorit, the bird is singing again - poate prea mult -  este cald si mai presus de toate este PRIMAVARA ! Abia astept vara. Deja ii "simt mirosul". Asta, in definiv, o sa fie o vara minunata. Dar nu va dezvalui acum toate planurile mele, pentru ca altfel ce o sa fac cand incep vacanta ? ? ?

    Va iubesc, cititorii mei, si va multumesc, pentru ca am reusit impreuna sa petrecem un an minunat .... iar eu sper ca de acum incolo sa mearga chiar mai bine pe viitor. Nu strica sa speri, nu ?