Vara se apropie de final. Ce zici ? No way. Nu pot sa cred ca vacanta asta de vara - dulcea, nemuritoarea, eterna, interminabila - a luat final.

 Vremea s-a schimbat si ea... bate un vant rece si e cam innorat.

   Sunt emotionata. Luni va fi prima mea zi de liceu ever. E o chestie unica in viata, nu ? Unica. Am intrat la mate-info, optional info, adica am doua ore de cerc de info pe saptamana si mai putine ore de curs. E cam acelasi lucru, dar la orele de cerc nu se pun note, asa ca e super.
   Nu mai am aceleasi emotii toropitoare ca la examen. E ceva normal, nu ? Era o fata de care am vrut sa scap si se pare ca am reusit ! Stiti genul ala enervant care posteaza numai aberatii si penibilitati pe facebook si are poze aiurea si putin pornografice, cu toate ca nu are ce arata ? Genul ala e oribil.
    Am scapat, so yeah !

    In clasa suntem 27, dintre care 8 fete(cu tot cu mine) si 19 baieti. Wow, asta e ceva. O sa fie la baieti fara numar. Ma incanta faptul ca sunt mai putine fete, pentru ca de obicei e mai amuzant cu baietii ? Sper sa fie si draguti.
  Prima zi de liceu    :

1) Outfit :

  Stiu ca nu hainele il fac pe om, insa am zis sa fac rost de ceva dragut, pentru ca o data in viata e liceul, nu ?
   Asadar m-am gandit la o camasa visinie, mov inchis, fara carouri, cu nasturi care seamana cu capsele si niste blugi. Ghiozdanul l-am luat de la Meli Melo(e o geanta mai mult, dar se poarte rucsac) - poza dedesubt.

2) Colegii & prima intalnire:

  Va anunt cu sinceritate ca nu cunosc pe nimeni. Nimeni. Ma vad intrand in curtea aia enorma(speram la timp, cu 10 minute mai devreme pentru ca sa prind o banca buna) si cautand peste tot colegii cu care voi petrece de acum patru ani.
   Si sa zicem ca  ii gasesc pe cei de la a 9a D. Next ?  Ce le zic ???

    Liceul este o perioada misto, sper. Prieteni, note, teme, petreceri, balul bobocilor si asa mai departe.
     Voi pe unde sunteti - liceu, si cum e ? Va place ? Cum a fost prima zi ?
Ghiozdanul meu

6 comentarii:

Eu ma feresc de peste tot de discutiile legate de liceu pentru ca-mi tremura dintii , emotii la examene da se pare ca nici de liceu n-am scapat.
Nu m-am gandit ca prima zi de liceu o sa fie ceva asa unic pana acum , ai dreptate , am fost asa ocupata sa-mi fac griji incat am si uitat..Ma bucur ca mi-ai amintit , o sa incerc sa traiesc si sa memorez fiecare secunda ca doar e moment unic.
Apreciez relaxarea pe care o ai , eu cunosc vreo 6 persoane si tot mi-e teama . :d
Succes !

Ei, dar nu trebuie sa ai emotii :) toti sunt la fel de nerabdatori, desi nu o arata. Eu sunt a 10 a si inca pufnesc in ras cand imi aduc aminte de anul trecut, pe cand eram boboaca - ce dragut suna acum cand am trecut de faza asta :))
Intradevar, liceul e fain, mult mai interesant decat generala monotona. Daca esti descurcareata te integrezi rapid. Cred ca cel mai important e sa fii optimista :)
P.S. Super ghiozdan! si eu l-am vazut zilele trecute in magazin dar e prea mic pentru cate carti am anul asta :))

@Alexxa Ale: MUltumesc ! Bafta si tie !

@LexyL: Mersi. Abia astept, sa zicem. Bafta si tie.

Succes in noul an!
Eu o sa infrunt emotiile date de prima zi de liceu tot pe vremea aceasta, anul viitor. Pana atunci, sa trec cu bine de prima zi de clasa a 8-a, sa nu ma las inghitita de examen, sa o fac lata la ultima exursie impreuna cu actualii mei colegi (sper sa fie una pe scoala ^_^) si sa ma distrez ca niciodata la banchet. Anul asta se anunta sa fie epic, ma simt atat de bine sa stiu ca am parte de niste colegi extraordinari, de o clasa unita. Aproape lacrimez cand ma gandesc ca am avut atat noroc. Succes!

Maine incep ultimul an de liceu si-mi aduc si acum aminte cat de frumoasa a fost prima zi de elev in clasa a 9-a.
Fii fericita ca ai atatia baieti! Eu am doar 4 si crede-ma, nu vrei sa stii cume intr-o clasa de fete :))
Multa bafta anii astia ce vor urma, sunt cei mai frumosi si chiar trebuie sa te bucuri de ei

Prima zi de liceu. Mie una chiar mi-a placut, am avut multe emotii, mai ales pentru ca nu cunosteam pe absolut nimeni, ianafra de o fata care a fost cu mine la scoala, insa nu ne mai vorbisem niciodata pana atunci. Mie una inca nu-mi vine sa cred ca nu mai sunt boboaca. Si intr-un fel asta imi place, pentru ca atunci cand voi intra in curtea liceului nu ma voi comporta ca si cum nu stiu ce se va intampla sau nu stiu unde trebuie sa ma duc.
Oricum, multa bafta! Prima zi de liceu este absolut minunata!