De "Spintecatorul" am facut rost tot in urma unui schimb. Spre deosebire de "Inceputurile",aici actiunea e mai dezvoltata, suspansul exista(wow) si mi s-a parut o carte frumusica. Nu genul de recitit sau de neuitat,dar nici oribila sau teribil de plictisitoare. Mediocra este cuvantul potrivit.
       
   Napadit de melancolie si amintiri teribil de vrude, Stefan lucreaza la o ferma. Indrageste familia pentru care lucreaza, mai ales copiii. Dar aceasta  viata linistita  u dureaza prea mult pentru Stefan. Porneste la Londra alaturi de barbatul familiei al caror nume nu mi.l aduc aminte. Pe drum afla de existenta unui anume Spintecator, care de ceva vreme face crime in serie. Tinta lui sunt prostituatele.
        

Banuielile lui Stefan se rezuma la Damon DeSangue, cum ii place sa se numeasca. UrmeZa o poveste plina de mister. Ca un vesnic protector, Stefan o ia pe Violet sub aripa sa, o fetiscana a carei surori a disparut.

           Mi.a placut aceasta carte. Am citit.o cu placere. Spre fi al iti cam dai seama cine e criminalul si unori exagera cu descrierea.

Nota: 3.5 /5

2 comentarii:

Scuza-ma ca te intreb, dar tu cum Dumnezeu ai facut recenziile la Jurnalele Lui Stefan? Tocmai am vazut ca acum cateva minute ai postat recenzia de la primul volum, iar acum cea de la volumul patru... 2 si 3 unde sunt? :D

Le.am citit vara trecuta si nu le.am mai facut recenzie