Nu v-a lipsit un nou concurs, de data aceasta fiind si al doilea? Ei bine, multumim librariei online Libris pentru suportul oferit, pentru ca fara ea nu ar fi existat acest concurs. LA Libris puteti gasi si carti in engleza.
   Dupa cum cred ca v-ati dat seama, premiul de aceasta data este romanul Cele 13 motive de Jay Asher..


Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia ei? Cititi cu atentie:

-trebuie sa va inscrieti pe blog, si sa-mi lasa nikname-ul.
-sa postati pe blog/facebook/twitter despre concurs

Acum..pe partea cealalta:
-Concursul are o tema diferita fata de celalalt:

"Daca ati mai avea de trait 24h, ce ati face? Cum ati petrece acel timp? V-ati distra, sau ati petrece timp cu persoana iubita, sau ce ar insemna asta pentru voi?"


Poate fi o fictiune, orice, compunere narativa, descriptiva, poate avea absolut orice dimensiune, atat timp cat in continut reies raspunsurile la acele intrebari. Poate fi orice doriti voi, atat timp cat ma convinge ca este cel mai bun raspuns. CONDITIE: nu trebuie sa fi castigat in ultima luna o carte de la Libris. Sorry.

Durata: 4.05.2012-18.05.2012. Castigatorul va fi postat in decursul zilei de 19.05.2012.

P.S. Daca compunerea voastra este prea lunga, trimiteti-o pe madison97madi@yahoo.com  dar lasati si un comm cu cerintele de mai sus
Succes!

This electrifying new trilogy blends the best of paranormal and dystopian storytelling in a world where the war is over. And the vampires won.

Humans huddle in their walled cities, supplying blood in exchange for safety. But not even that is guaranteed. Dawn has lost her entire family and now reluctantly serves as the delegate to Lord Valentine, the most powerful vampire for miles. It isn’t until she meets Victor, Valentine’s son, that she realizes not all vampires are monsters....

Darkness Before Dawn is a fresh new story with captivating characters, unexpected plot twists, a fascinating setting, and a compelling voice. Written under the name J. A. London by a talented mother-son team, the trilogy is perfect for fans of True Blood and the House of Night and Morganville Vampires series

 Darkness Before Dawn (Darkness Before Dawn, #1)

 Acum citesc ADEVAR SAU PROVOCARE de SARA SHEPARD si este uluitoare! Este atat de buna, ai atati suspecti si actiunea este atat de multa. Sorry fanilor, dar este cu mult mai buna ca Damnare din toate punctele de vedere.Am reflectat asupra chestiei asteia: chiar din toate punctele de vedere :) :) :)

  Abia astept sa va postez jurnalul de recenzie de la ea. Am ajuns pe la pagina 122 si cartea are 316 deci mai e :)

 Numar zilele: unu, doi,trei,patru, si nu mai pot. Abia astept vacanta,soarele arzator, atmosfera agitata de statiune litorala, apa calda si spumoasa a marii., inghetata de la care ma imbolnavesc mereu de rosu in gat, piscina care parca ma asteapta sau jacuzzi-ul. Mii de copii mici care tipa si fac galagie, prieteni, rasete, intr-un cuvant care le cuprinde pe toate: VARA. Dar oare n-am uitat ceva? Ba daa: cartile.

Si totusi, imi pun intrebarea, si v-o adresez si voua: VOI CE CITITI IN VACANTA DE VARA? E interesant tot timpul acela liber pe care adooor sa mi-l petrec:

-cand nu intru in apa pentru ca sunt prea obosita:
         -pe sezlong langa piscina
         -langa mare, pe nisip

-la restaurant, uneori , pana vine macarea- dureaza o ORA pana e gata, asa ca....

So... one more question:
   VOI CITITI IN ACELEASI LOCURI, SAU ALTUNDEVA?