Am citit "Destroy me" in format electronic, si ma bucur ca i-am dat o sansa. "Spulbera-ma", volumul unu, mi-a placut la nebunie, iar "Destroy me", o carticica intermediara volumului 1 si 2 - care urmeaza sa apara in 2013 - prezinta continuarea din perspectiva lui Warner.

 Am descoperit cu placere ca diferenta dintre perspectiva lui Warner si cea a lui Juliette nu este colosala( este, se sesizeaza ca este o diferenta), insa e si o asemanare, pe care eu am interpretat-o inspre bine. Warner a fost impuscat de Juliette si acum incearca din rasputeri sa o aduca inapoi - ea a evadat cu Adam- . Problema e ca Warner, in varsta de 19 ani, este total si iremediabil indragostit de Juliette. Au fost tot felul de momente romantice intre el si Julie, si pur si simplu romanul mi-a ajuns la inima. Au fost cateva capitole care nu mi-au placut deloc - m-au plictisit, insa si altele pe care le-am recitit de 4-5 ori.

   Nu am de gand sa va povestesc pas cu pas ce s-a intamplat, ci doar sa va spun in mare: tema este constituita de cautarile aiduue ale lui Warner de a o regasi pe Juliette, de a mai vorbi cu ea o data, etc. Sentimentul predominant a fost iubirea, care se imbina cu melancolia.
    Ce pot spune ? Abia astept sa apara "Unravel me", volumul 2 !

Nota: 4/5