Dragilor, cred ca acum va ganditi ca v-am parasit de tot. Am observat ca la concurs v-ati inscris foarte putini! Ce s-a intamplat? Nu va prinde tema? Puteti sa-mi spuneti, ca nu ma supar! Sau v-a dat atat de mult de gandit incat nu va puteti alege cuvintele ? :)

  Trecand peste asta, scoala mi-a acaparat mai mult de 85% din program. Si OMG, am scapat de teza la istorie. Eman fericire ca am scapat de ea, insa nu stiu ce nota am luat si sunt ceva gen "Oare ce-am facut ???Aghhhhhh "


     Joooooi am fost de serviciu pe scoala. LOL. Am facut contrabanda cu cola si popcorn, cu toate ca dieta mea s-a dus de rapa, am zis "Zau? O data pe an esti de serviciu ? ! ?" Am fost cu foi peste tot, am inghetat. Era atat de friiig ! Cum ne-am incalzit ? Eu si cu colega mea am jucat prinselea pe coco. Zici ca eram copii mici, dar a functionat. Nu mai inghetam pentru 10 minute. Si sa vezi cand esti cat pe ce sa fi prins de directa ca fugi ca disperatu' sa nu te prinda, sau de diriga. :) Apoi, intru eu intr-o clasa care urma sa aibe ora cu directa. Ma trimite ea (directa) sa-l chem pe unu Florin sa vina sa-i dea raportul daca ei urla in halul asta (nu de alta, da langa ei era o clasa de boboci care sunt cam galagiosi).

    Si cum spuneam, intru eu acolo, deschid usa (iti dai seama ca nu bat, ca doar nu era profesor) si raman o clipa in cadrul usii. Copii, ce sa zici, de una de alta, se ridica repede si incep cu "Bunnaaaaa ziiiiiiuuuuaaa " -care apropo, se aude oribil, zici ca ai baut la greu - si dupaia ma vad pe mine. Ahh, pacaleala. Apoi le dau eu vestea tipand in galagia aia cat puteam "-CARE E FLORRIIIIIN ????". Nu ma aude nimeni. Mai incerc. Nimic. Atunci spun "Il cheama directoarea!" Tacere. Silence. Pana la urma l-am gasit pe inculpat, care fuge cat il tin picioarele pentru a "raporta" ca clasa lor este cea mai cuminte si ca cei de alaturi au probleme comportamentale.

     Misiune incheiata. In decursul zilei l-am vazut pe Will. Love :)
     Vineri seara a fost mult mai tare. Ce sa zic, pastrez povestea asta pentru samabata viitoare. SI JOI am teza la mate . Aghhhhhhh oribil.

3 comentarii:

Succes la teza >:D< Si stai, stai, stai, aveti un Will in scoala? :> Vreau detalii =p~

Mersi mult, Rose! Sper sa iau 10,sa-mi iasa media :) Si in fiecare scoala e cate un Will, nu?

La mine nu prea :)) Dar e un Jace, in schimb :>