Mi-am cumparat "Pe cuvant de spioana" impreuna cu revista Bravo Girl si am citit-o repede-repede. Eram foarte curioasa in privinta aventurilor lui Cammie, super spioana ce are rolul principal in poveste. Ei bine, nu am fost, din fericire, dezamagita, ba din contra, romanul mi s-a parut inca si mai bun decat "Daca ti-as spune ca te iubesc, ar trebui sa te omor".



    Cammie este un personaj ideal de roman pentru adolescenti. Timida, desteapta, descurcareata, totusi cu un iz de curaj si judecata, ea este un amestec intre tinerete si greutatea de a lua deciziile corecte. OK, mai pe scurt: un personaj foarte dulce, care prin naturaletea lui te face sa-l iubesti :)

    Dupa cum stiti, ea s-a despartit de Josh, primul ei iubit. Acum Academia Gallagher ascunde mai multe secrete ca niciodata, combinand furisatul pe culoare, trei fete care formeaza o exhipa imbatabila, dispozitive de ultima, daca nu chiar de generatii avansate, mult suspans si indragosteli, daca pot zice asa.
     Alaturi de Bex, Liz, si chiar si Macey, cu care se imprieteneste Cammie din ce in ce mai mult, descopera un proiect numit "Blackthorne". Ciudat, nu?

      Ele tot incearca sa afle, ce si cum, cine si ce, si fac asta prin modalitati faorte ingenioase. M-au uimi cunostintele fetelor, dar pana la urma, ele tot adolescente sunt, si duritatea si pericolul vietii de spion in devenire este mixat cu temerile si nesigurantei varstei de 16 ani.
      Cum sa va povestesc fara sa va spoiler-ez: Blackthorne, toata treaba cu el,o veti descoperi singuri. In anumite momente anticipam diverse intamplari, dar rareori se intampla ca mine. Concluzia: Ally C se pricepe sa surprinda
Operatiunea "Blackthorne" le va da peste cap, va surprinde audienta, si, ei bine, va fi o intriga superba.
       Si apoi, cand inevitabilul se produce si Cammie se intalneste din nou cu Josh si DeeDee, si apoi mai sunt o gramada de detalii...Offf, ce pot sa zic, merita. Mi s-a paut o continuare mult mai complexa, se vede evolutia personajelor, sunt surprinse in impostaze amuzante, sunt simpatice si te atasezi de ele.

     Secretele, dialogurile, profesorii, astea si toate celelalte dau un nou strat (al tortului cu etaje numit "Fetele Gallagher") caruia cireasa de pe tort il apropie de o caret superba.
      Mi-a placut. Punctul culninant a fost intr-adevar bun, mult mai reusit decat in romanul precedent. Ce sa mai tot lungim poveste, a meritat din plin 11 lei.

       V-o recomand daca aveti chef sa va relaxati cu ceva usor de citit, amuzant si plin de aventuri cu spioni si spioane. O poveste dulce si simpatica...

NOTA: 5.5

6 comentarii:

Frumoasa recenzia!!Eu abia acum o citesc, a durat ceva pana sa o gasesc...

Multumesc! Sper sa-ti placa :)

Buna , scuze ca te intreb dar ai idee unde as putea gasi sa cumpar aceasta carte ? Am cautat pe toate site-urile insa nu am gasit , din pacate am pierdut-o cu revista..,mi-am luat vol.3 insa trebuie sa il citesc si pe doi . Te rog sa imi raspunzi , multumesc ! :3

@Alecsandra Alle - O poti cumpara de aici: http://www.ledabooks.ro/index.php?dispatch=products.view&product_id=559 . De asemenea, o vand si eu la 6 lei.

6 lei ? Cumpar !! Multumesc foarte mult pentru ca o vinzi ! Te rog contacteaza-ma cat poti de repede aici : white.kiddd , multumesc inca odata ! :*

Taxele de trimitere sunt suportate de cumparator. Contacteaza-ma te rog la madison97madi@yahoo.com sau da-mi adresa de mail, ,nu id-ul tau