Am inceput sa scriu o poveste pe bune pe Wattpad. Uitati descrierea:

"Jade se confrunta cu trecutul: Blake- pe care l-a iubit din tot sufletul ei si cu care a impartit mii de secrete si momente superbe a iesit din viata ei de un an in mod bizar. Cu o zi inainte sa fie ucis, Blake vine la scoala la Jade, ca si cum ar fi vrut sa-i transmita un mesaj. Intr-o lume a minciunilor, a prieteniilor misterioase, in care Jad le are pe Julie si Keisha(mai mult sau mai putin alaturi), ea trebuie sa decida daca il va da pe Blake uitarii sau va incepe sa sape in trecut si sa infrunte inamici pe masura. Doar o decizie ii poate schimba radical viata... Iar fata va afla ca nimic nu a fost vreodata de a parut sa fie, ca razbunarea este aproape, si ca greselile trecutului bantuie etern."

 Acesta este cover-ul. Bineinteles, nu este facut de mine, ci o poza de pe internet care mie mi se pare ca se potriveste perfect! 

Suna interesant?

Gasiti capitolul unu aici

4 comentarii:

Iti dau un sfat: dupa ce citesti, verifica.:)

Si eu la fel un sfat pentru tine: inainte de a comenta la ceva ce implica intreaga compunere, citeste-o pana la sfarsit, nu doar primul paragraf(care, ce-i drept, era plin de greseli)

Inceputul povestii e promitator. Sunt curioasa ce se va intampla mai departe.Sper ca Jade sa nu fie o fata ,, bleaga" adica blanda :)) Nu am nimic impotriva unor asfel de personaje dar ma plictisesc si de regula abandobez cartea /povestea .

Jade nu e o bleaga in definitiv! Incepe fiind usor debusolata de faptul ca este parasita de Blake-ceea ce ar simti orice fata daca ar parasi-o iubitul, insa pe parcurs gaseste puterea de a afla si de a lupta impotriva secretelor si a trecutului