Cu care personaj din cărțile citite te asemeni cel mai mult (aveți calități, defecte comune, același mod de a acționa în unele situații etc.) ? Dacă nu ai găsit doar un personaj, poți face un mix de 2-3 și să ne spui ce ai asemănător de la fiecare.


Ok, asta e una grea. 


De asemenea, este una de gandire. Sa vedem...Daca ar fi sa aleg un personaj cu care practic ma aseman mi-ar fi imposibil. Nu este  niciunul. Desi, am ceva din bunatatea Elenei(Jurnalele Vampirilor), sunt uneori la fel de imorala ca Bonnie in anumite momente(Jurnalele Vampirilor) sau intocmai la fel ca Meredith(JV) de practica. Imi place mult de Claire Denvers (Vampirii din Morganville) si hai sa zicem ca pe ea o aleg ca reprezentant. Nu a fost chiar atat de imposibil. Claire este o fata inteligenta, frumoasa, plina de haz si curajoasa. Ea mereu infrunta raul care i se arata sub mai multe fete, si alegererile pe care le face in viata, cand i le observ realizez ca si eu as fi facut acelas lucru. Ca aspect, acum nu stiu. La asta nu prea mai merge. 


 De asemea, am o parte din parul imposibil al Norei din Ingerul Noptii,desi al meu e drept. Nu conteaza, tot greu e de aranjat si asta. Sunt uneori precum Kylie (Nascuta la miezul noptii de C.C.Hunter) de prinsa in treburi si in probleme, de fapt mai tot timpul. Sunt tot la fel de romantica precum Grace (Fior de Maggie Stiefvater) si lupt precum Isabel(Fior).


  Cel mai mult si cel mai mult, totusi, ma aseman cu Juliette din Spulbera-ma. Desi eu as fi o versiune putiiiin mai curajoasa si mai vorbitoare, ea m-a impresionat si in ea m-am regasit. Facand abstractie de la situatia ingrijoratoare in care se afla. Daca e sa luam doar personajul si sa-l analizam, atunci Juliette este aceea.