Sper ca aceasta rubrica sa nu devina pentru voi o monotonie, doar ca...acum citesc o carte noua, si anume "Tradarea" de P.C.Cast si Kristin Cast si nu ma pot abtine sa pun primele 100 de cuvinte din ea. :)

 "Gemenele si-au mijit ochii la el si au tras aer adanc in piept, pregatindu-se sa lanseze un nou atac, caruia, din fericire, i-a pus capat colega mea de camera. Cu accentul ei puternic din Oklahoma, Stevie Rae a pronuntat definitiile de parca ar fi dar indicii la un concurs de ortografie.
-"Propensiune": inclinatie naturala, adesea foarte puternica. "Catastrofal": dezastruos. Gata! Hai, ce-ar fi sa terminati cu ciorovaiala si sa fiti dragutii unii cu ceilalti? Doar stiti ca mai e putin pana la vizita parintilor si nu e cazul sa ne purtam ca niste idioti de fata..."


Nu este o recitire, este prima oara cand citesc "Tradarea", si imi place ::) Cartile din seria "Casa noptii" au pur si simplu ceva care te face sa le citesti si sa mai si vrei continuarea.

4 comentarii:

Drăguţ :) Eu sunt la volumul şase, dar tot "Trădarea" a rămas pentru mine cea mai bună carte din serie. După ea, începe să devină puţin cam plictisitoare.
Zoey rullz :3

Nu stiu ce sa zic, doar ca Semnul mi-a placut atat de mult, iar Tradarea imi place la fel de mult.

Are ceva care te atrage sa le citesti :x

Eu am citit acum ceva vreme cartea. Mi-a plcăut foarte mult.
Şi ai primti un premiu şi o leapşa de la mine aici: http://valsulfluturilor.blogspot.ro/2012/07/libster-blog-award-premiul-si-leapsa.html

Multumesc mult pentru leapsa :x