Nu..nu ma refer la terminarea scolii(de data asta) :) Ma refer la statisticile blogului: avem 6551 (de) afişări de pagină  si asta inseamna ca pana la 10 000 mai avem nevoie de doar 3449 vizualizari. 


  Cum? Doar atat? Daca statisticile mele sunt bune, intr-o luna, maxim o luna si un pic vom ajunge acolo, si asta inseamna...COOONCURS ANIVERSAR de 10 000 de vizualizari. E un lucru care nu trebuie ratat, nu?


   Mai vad ce fac, pe unde intreb, cum de reusesc sa gasesc o sponsorizare pentru concursul cititorul lunii, adica cine are cea mai mare activitate pe blog. Sper sa gasesc in curand ceva...daca nu poate scot de la mine din biblioteca o carte...Hm, Dracula de Bram Stoker v-ar placea? Vedem. Ma ocup si va anunt.  Pe langa asta...da, chiar mai e foarte putin pana la vara. 


   Intr-o propozitie, esentialul este sa va placa blogul, si daca aveti alte sugestii, sau idei,sunt deschisa pentru  a le auzi. Bafta la viitoarele concursuri..si nu uitati, mai e putin pana se termina concursul Spulbera-ma pe care il gasiti dand click pe poza cu cartea din bara laterala a blogului. 






              XOXO, 
                M.C.

3 comentarii:

Vorba ta,nu mai e mult,10.000 de afisari superrrr!
Iar cat despre vara,cred ca voi ajunge sa numar orele:(
;)

Nu m-am gandit sa numar orele...buna ideea :)

Merci :))