Va amintiti? Nu-mi spuneti ca nu v-a fost dor! Sunt niste carti, care desi au fost privite de multi ca fiind imorale, infantile, plictisitoare, mie mi-au ramas in  inima si le voi iubi mereu. Despre cine vorbesc?

Asa-zisele mega criticate fac parte din cartile mele preferate. De ce? Pentru ca ele valoreaza mult mai mult decat o "noutate" scoasa acum pe piata care plagiaza cu brio unele pasaje din seria Twillight. E emotionanta, autoarea scrie extraordinar de bine, transmite sentimentele, isi indeplineste misiunea. Hai sa facem niste comparatii. Chimie perfecta-nu se poate compara cu Amurg(parerea mea), plus ca autoarea scrie mult mai prost. Nu mi se pare ca ar avea talentul acela.

Seria Twillight a fost prima serie vampiri-varcolaci citita de mine si mi-a placut enorm.






Do you remember? After Twillight... am citit Jurnalele vampirilor. Seria aceasta a fost pur si simplu WOW. De ce? Avea misterul trecutului, un triunghi amoros de care nu ma mai satur...actiune! Cartile sunt scrise foarte frumos, dar daca compari, punctele de mare tensiune sunt cam slabute-nu ca scris, ci ca logica. De exemplu, in Amurg, Bella este aproape ucisa de un vampir. Furia din JV mi s-a parut un amalgam aiuristic.

Ok, that you have to remember! Nuvelele lui L.J.Smith, pline de emotie si suspan. Cand ma gandesc la ele imi amintesc instantaneu perioada frumoasa pe care am petrecut-o cititndu-le. Ce este mai frumos decat sa stai langa piscina, cand soarele devine prea fierbinte si nu mai poti sta la soare de teama ca te arzi, si te strecori sub umbrela de soare. Acolo, in loc sa dormi, ca de, mie nu mi-e somn, citesti "Jurnalele lui Stefan". :) :):)