Singurii prieteni ai lui Cass McKenna, o fată de ÅŸaisprezece ani, sunt cateva fantome: a surorii ei ÅŸi a catorva foÅŸti colegi de ÅŸcoală. Fantomele nu sunt deloc complicate ÅŸi poÅ£i avea incredere in ele. Mai mult decat atat, ele pot afla secretele compromiţătoare ale celor din jur... iar lui Cass ii place să ÅŸtie totul despre colegii ei ingamfaÅ£i.            
Insă cand Tim, vicepreÅŸedintele consiliu lui de elevi, descoperă secretul lui Cass – acela că poate să comunice cu fantomele –, situaÅ£ia tinde să se schimbe. El ii cere sprijinul ca să intre in legătură cu mama lui, moartă de curand, iar ea, după indelungi ezitări, sfarÅŸeÅŸte prin a fi de acord. Pe măsură ce-l cunoaÅŸte mai bine pe Tim, Cass are surpriza să constate că acesta nu este un băiat atat de rău precum crezuse ea pană atunci ÅŸi că, intr-adevăr, avea mare nevoie de ajutorul ei. Să fie aceasta cea mai bună ocazie să se imprietenească din nou cu cei vii... ?

 

1 comentarii:

Am citit-o si mi-a placut foarte mult, in ciuda unui numar mare de recenzii negative...


vroiam sa te invit sa participi la un concurs de fidelitate cu o gramada de premii swag aici: http://vicky-onsummer.blogspot.com/2012/05/concurs-de-fidelitate-1-31-mai.html