UPDATE: Daca nu aveti chef sa lasati un comm trimiteti un mail cu continutul comentariului intr-un mail la adresa: madison97madi@yahoo.com  E acelas lucru

 Am auzit 1001 de pareri asupra acestei carti...asa ca o voi da spre un concurs. Mentionez ca este din banii mei, nefiind de la vreo sponsorizare.

   Totodata, acesta este primul concurs la care castigatorul va fi ales prin intermediul Random Org BILETELE. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti la intrebarea:

  Care este seria voastra preferata de carti si de ce?

Pentru intrari in plus :
   2 intrari - urmariti blogul prin Networked Blogs(lasa nck)
   2 intrari - dati Follow la blog (lasa nick)
   3 intrari - postati despre concurs (lasa link)

Concursul dureaza de pe data de 25mai pana pe  8 iunie. Castigatorul va fi afisat pe 9 iunie 2012.

Va rog sa lasati un nr: ex prima persoana scrie nr 1, perosoana a 2a nr 2, etc



    SUCCES!

39 comentarii:

Heii :D Superb concurs, imi doresc atat de mult cartea asta!!! :x:x:x
Nume ( nu ai mentionat, dar eu il pun ) Sabrina L
Care e seria mea preferata? Categoric Fortele Raului Absolut! Adica, serios acum, cartea asta e scrisa extrem de bine si ideea e geniala. M-am indragostit imediat de Chloe, necromanta si de Derek, varcolacul <3
Pai m-am abonat pe Networked Blogs cu nickname-ul Sabrii ( sau Sabryy :-? nu stiu sigur ).
Am postat pe ambele mele bloguri:
http://sabry-friends.blogspot.com/2012/05/heart-of-darkness-concurs-spulbera-ma_5458.html

http://bestfriends4ever-group.blogspot.com/2012/05/heart-of-darkness-concurs-spulbera-ma.html

sunt inscrisa cu GFC cu nickname-ul: sabrina8_dulcik

nr. 1 :D ( desi stiu ca niciodata nu castiga nr. 1 :))

Boncea Cristina, Crisa, https://www.facebook.com/lethunder/posts/226665824102836


RASPUNS:
Seria mea preferata e Academia Vampirilor pentru ca e geniala, o alta lume la un pas de mine.

NR: 1
dar mie mi se pare mai logic sa lasi toate numerele corespondente intrarilor. de ex daca am facut toate alea in plus ar veni 1+2+2+3. nu ai mentionat foarte clar

buna,"jocurile foamei" este seria mea preferata. Imi plac pentru ca sunt diferite de restul cartilor si sunt niste subiecte neabordate de restul scriitorilor
p.s:imi doresc cartea
my name is voicu doru

Nume: Alina G.

Colectiile mele preferate de carti sunt: cea de la Realitatea pentru femei, si anume, Cartile de Jane Austin, dar si cele de la Click pentru femei, de surorile Bronte. Imi place la nebunie modul in care scriu, perioada pe care o descriu ( anii 1800) modul in care era perceputa atunci iubirea dar si caracterul personajelor descrise. Cartile sunt si usor de inteles , usor de citit, si exista momente in care umorul se imbina cu drama. Doar un adevarat scriitor ar putea sa realizeze si sa creeze aceasta lume de poveste.

Nr. 3

Nume: Laura
Seria favorita: O intrebare foarte grea, dar cred ca seria mea favorita este Instrumente mortale. Pentru ca este scrisa foarte frumos si m-am indragostit de personaje. Am facut o obsesie pentru aceasta serie, este superba,chiar la cateva luni dupa ce am citit primele volume eu inca aveam obsesie si cautam cat mai multe informatii si poze. Am un folder intreg <3
GFC: Laura Morethanordinarybooks
Numar: 3

:-? cred ca u ai fi nr. 2 :))

GFC: Addicted
NB: Crina Krs
Am postat pe fb: http://www.facebook.com/crina.krs/posts/212973355490055
Pe blog: http://manuscrisearse.blogspot.com/2012/05/concurs-spulbera-ma.html
Nr. 6 (am numarat ceilalti participanti din fata mea)

Desi am citit multe carti mi-e greu sa aleg, insa pot sa spun ca una din seriile mele preferate este Academia Vampirilor. Actiunea este atat cat trebuie, niciodata fortata, personajele sunt bine conturate si par extrem de reale, cu slabiciuni si calitati. Plus ca vampirii sunt asa cum ar trebui si nu stralucitori sau cum au ajuns prin unele serii sa fie extrem de prietenosi. Insa intalnim si alte creaturi cum ar fi strigoii si dhampirii, moroii. O serie care merita.

Nume:Dan Daiana
NB: Dan Mariana sau Mariana
GFC:Katherine
Am postat pe https://twitter.com/pierceISF/status/207026388581101568
Seria mea preferata este Jurnalele Vampirilor de L.J Smith. Iubesc aceasta serie deoarece are tot ce ti-ai putea dori intr-o carte, un triunghi amoros, fantasty si drama.

Buna! Felicitari pentru blog si pentru concurs!

Nume Denise C.
GFC: Dennysse
Share FB: http://www.facebook.com/camelia.cismaru.5/posts/307486406001986

Raspuns: Seria mea preferata este cea cu Melania Lupu scrisa de Rodica Ojog-Brasoveanu. O ador pentru ca acest personaj este exceptional din toate punctele de vedere: o minte mai mult decat sclipitoare, cu o intuitie nemaivazuta si cu o adevarata prezenta comica, toate bine mascate sub forma unei batranici neajutorate si senile, al carui unic si cel mai bun prieten este un motan negru pe nume Mirciulica. O serie pe care o recomand din inima tuturor persoanelor pasionate de romane politiste (si nu numai), in care actiunea, misterul si comicul se imbina pe cat de natural posibil.

NUme: Botezatu Paula
GFC: paula
networked blogs: Botezatu
share twitter: https://twitter.com/kriszshadow/status/207051968223522816
Sincer, seria mea preferata este Herry Potter. Nu stiu exact de ce. Poate fiindca e prima serie pe care am citit-o si am fost fascinata de universul prezentat in ea, de acea lume magica. Mereu mi-am dorit ca aceasta sa existe. Initial l-am descoperit pe Harry din filme. Stiu ca am inceput sa citesc si cartile din plictiseala, undeva prin clasa a 7-a. Nici macar nu le-am citit in ordine :)). Daca nu ma insel, am inceput cu ultima... Cand aparuse imi doream foarte mult sa aflu cum se incheie seria, asa ca l-am rugat pe 'Mos Craciun' sa fie bun si sa-mi daruiasca ultimul volum. Si dupa... le-am citit si pe restul si am ajuns sa cunosc totul despre universul lui Harry.

Diana P.
Networked Blogs: Diana
FB:https://www.facebook.com/diana.di.180/posts/149568548501015
Una din seriile mele preferate:"Fortele raului absolut"
De ce?! Pentru ca este o seria ce are tot ce ii trebuie suspans, romance ..si desigur si putin fantasy exact ce ii trebuie unei carti ca sa fie pe placul meu, si sa o recomand cu mare caldura si celor care apreciaza o serie buna,interesanta ce te va tine cu sufletul la gura de la prima pagina pana la ultima.:X

Nu fi asa sigura :)). Eu am castigat pe un blog cu 1, bafta. De asemenea FRA este si seria mea preferata. (^^)

Dobre Ruxandra
GFK: Ruxandraa
Network Blogs: Ruxandraa
Share:http://www.facebook.com/ruxandraa.dobre/posts/236181196492031
http://books-are-pieces-of-heaven.blogspot.com/concursuri.html

Seria mea preferata... cred ca este... Vampirii din Morganville.
Chiar daca la inceput nu erau pe lista mea de cumparaturi, acum sunt cu siguranta un must-read!
Modul prin care autoarea Rachel Caine a reusit sa ma introduca intr'un oras cu adevarat infricosator, detaliile si atitudinea personajelor, cu caractere complet diferite m'a cucerit!

Nr. 10

Busuioc Ana Maria
GFC: black angel
Share: https://www.facebook.com/#!/permalink.php?story_fbid=365722953481987&id=100003894880282
Seria mea preferata este Micutele Mincinoase pentru ca prezinta o realitate da vietii de liceu; secrete,minciuni,barfe si capacitatea de a face rau cuiva.
NR. 11

Diana Andrei
Pentru mine Cronicile Vampirilor de Anne Rice sunt cartile de capatai ale tuturor scrierilor cu vampiri. Am preferatele mele din serie si adesea ma trezesc comparand-o pe una cu cealalta. Vampirul Armand insa este cea care mi-a placut cel mai mult.Lestat iti da acel sentiment de WOW, are charisma, sex appeal si te face sa te intrebi daca intr-adevar o creatura damnata poate iubi, daca intunericul poate aduce lumina.
Cred ca sunt numarul 14 :)

Nume Elena A.
CFG-Gavi
Network Blogs-Gaviota
Share FB:http://www.facebook.com/profile.php?id=100001607781113
https://twitter.com/#!/elena66922238

Seria mea preferata -Cronicile vampirilor
Este o serie de romane de Anne Rice care spune povestea lui Lestat vampir, un nobil, transformat în secolul al 18-lea.Cronicile sunt dincolo de basme şi aventuri cu personaje mitice şi de ficţiune. De la vârsta de 11 ani am citit şi recitit cronicile, şi în fiecare an, am găsit o altă faţă ce nu am văzut-o înainte. Am crescut cu aceste cărţi şi am învăţat ca trebuie sa ne acceptam defectele noastre proprii, dar sa acceptam si diversităţatea..

nume: Ioana Alexandra
GFC: alexa yoana
Network Blogs: Yoana (sau Yoana Alexandra, nu stiu sigur cum apare)
share: http://www.facebook.com/#!/yoana.alexandra1/posts/441697019174719
seria mea preferata este Georgina Kincaid. imi plac toate personajele cartii, iar Richelle Mead a reusit sa creeze o lume fascinanta in care as vrea sa traiesc
nr. 12

scuze, sunt numarul 15. pana am scris eu, au mai aparut si alte inscrieri..

NR 16
Păi, seria mea favorită acum este Eragon, pentru că a fost printre primele cărți pe care le-am citit și datorită ei am vrut să citesc și alte cărți și uite așa m-am ales cu un nou hobby ^^ Plus că povestea este super :D
GFC: Maria(cred, de obicei așa apare)
Share: http://just-other-things.blogspot.com/2012/05/concurs-spulbera-ma-pe-blogul-heart-of.html

NR 17
Seria mea fav de carti este INSTRUMENTE MORTALE deoarece imi place povestea.Este plina de actiune si te tine in suspans.Este f interesanta interesanta si o recomand tuturor.
Nume: andreea

nr. 18
Zaharia Elena
Seria mea preferata este Fortele Raului Absolut pentru ca am inceput sa citesc carti fantasy cu aceasta serie. :D
Networked Blogs: Elena Zaharia
GFC: Elena Zaharia
e-mail: elena_kuki97@yahoo.com
https://twitter.com/ElenaZaharia/status/208492647185264640
Multumesc pentru concurs!

nr.19
Seria mea preferata este 'Dispiozitive Infernale' de Cassandra Clare,deoarece in cele doua carti ma regasesc,si are si un subiect diferit.Cartile au tot ce le trebuie ca sa fie adorate-dragoste,mister,rapiri,traddari etc.O ador!
Va urmaresc prin GFC:Law
Si Networked Blogs:Ciureanu Lavinia
Share:http://jurnaluluneifetemoarte.blogspot.ro/2012/06/concurs8.html
Ador premiul:)

Nr. 20
GFC: Geoo
Network Blogs : Geoo
Share: http://geoosbloog.blogspot.ro/2012/06/concurs_03.html
si pe :
http://www.facebook.com/m3.geo/posts/454523864576104
Cartea me preferate, de fapt seria, este "Jocurile Foamei" de Suzanne Collins.Ador seria deoarece este o carte care teinvata sa lupti pentru cea ce-ti doresti, si pentru ca are de toate de la fantasy, la tragedie, iubire si tradari. Petru mine va ramene MEREU cea mai frumoasa carte!
Succes tuturor!

Nr 21
GFC: Niahara
Networked Blogs: Alexandra Zinca
Share:https://twitter.com/NiaharaErskine/status/209339582498615297
Seria mea preferata este Harry Potter. Am crescut impreuna cu personajele, m-am maturizat cu ele, am invatat prima data despre magie, speranta si happy end. Mi-a placut intotdeauna stilul in care au fost scrise cartile si am putut sa ma atasez usor de tot de personaje.

app. sunt nr. 9

Seria mea preferata este " Jocurile Foamei" pana acuma,mai incolo nu stiu.Este cea mai perfecta sere pe care am intalnit-o..Nu cred ca va mai exista ceva mai interesant de atata.:D

NB: Carla
GFC: Carla
FB: http://www.facebook.com/rofel.karla/posts/228123553972242
Twitter: https://twitter.com/CarlaRofel/status/209713873249509377

Am uitat sa mentionez ca sunt nr. 22

Networked Blogs: Ana Maria Busuioc

merci :)

Palade Cristina spunea...

Seria mea preferata este Instrumente Mortale de Cassandra Clare.Mi-a placut foarte mult aceasta seria este si prima mea mserie cea mai indragita si cea cea mai diferita din punctul meu de vedere fata de alte serii

Nb:Palade
Gfc:Palade
Fb:http://www.facebook.com/#!/palade.cristina.7
sunt numarul 23

Nume/FB/NetworkedBlogs: Demetrescu Horatiu Gabriel
GFC: horade
Follow email: horatiu_concurs@yahoo.com
Share FB: http://www.facebook.com/demetrescu.horatiugabriel/posts/303988376358704
Share Twitter: https://twitter.com/DeHoratiu/status/210671756049002496
Share Google+: https://plus.google.com/103617114360028019406/posts/co8jy3m64D9
Seriile pe care le indragesc la fel de mult in acest moment sunt: "Cantec de gheata si foc" (autor G.R.R. Martin) si "Jocurile foamei" (autor Suzanne Collins). Probabil ca aceste carti si-au gasit mai repede loc in inima mea si datorita ecranizarilor de exceptie, altfel ele isi au personajele bine creionate, interesante si au intrigi incarcate de suspans si neprevazut.
Nr. 24

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

GFC: iobanicu
Networked Blogs: Nicu Ioba
Email: iobanicu@yahoo.ro
Postare despre concurs pe facebook: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=241527552624701&id=100003876758042

Mie mi-a placut foarte mult seria "Twillight" scrisa de excelenta scriitoare Stephenie Meyer, care a reusit sa detroneze pe "Harry Potter" din inimile adolescentilor si nu numai, cu aceasta incantatoare poveste de dragoste imposibila dar cuceritoare dintre vampirul Edward Cullen şi iubita lui om Bella Swan!
Iar filmele realizate dupa aceasta serie, au fost fantastice (si aici ma refer la rolurile jucate foarte bine de Kristen Stewart sau Robert Pattinson).

Felicitari pentru aceast concurs cu aceasta interesanta carte a sa !
Sunt numarul 24 din concurs.

Pana acum, din ceea ce am citit mi-a placut foarte mult MM si secretele lor..Mai am de citit ultimele 2 carti, dar m-au fascinat de la prima pagina:D

Nume: Emilian Smintina
GFC: Emil S

Seria de carti pe care o indragesc este excelenta "Cantec de ghiata si foc" a scriitorului George R.R. Martin. Nu am terminat toate volumele aparute la editura Nemira (sunt la al patrulea ), dar ceea ce citesc, ma incanta intr-un mod deosebit, mai ales ca fiind de moda "veche", imi plac romanele cu tenta istorica de tip medieval. Intreaga actiune desfasurata pe mai multe planuri si locatii, cu multe personaje, gandita si transpusa in cuvinte de autor, este geniala.

Urmaresc pe mail comentariile de pe blog. Contul meu este emismint@yahoo.com
Urmaresc pe Networked Blogs cu nick-ul "Emi Smint".
Am postat pe facebook despre concurs: http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/permalink.php?story_fbid=114846091989105&id=100003911445551

Cred ca sunt nr. 27

Nume: Emilian Smintina
GFC: Emil S

Seria de carti pe care o indragesc, este excelenta "Cantec de ghiata si foc" a scriitorului George R.R. Martin. Nu am terminat toate volumele aparute la editura Nemira (sunt la al patrulea volum "Festinul Ciorilor"), dar ceea ce citesc, ma incanta intr-un mod deosebit, mai ales ca fiind de moda "veche", imi plac romanele cu tenta istorica de tip medieval. Intreaga actiune desfasurata pe mai multe planuri si locatii, cu multe personaje, gandita si transpusa in cuvinte de autor, este geniala.

Urmaresc pe mail comentariile de pe blog. Contul meu este emismint@yahoo.com
Urmaresc pe Networked Blogs cu nick-ul "Emi Smint".
Am postat pe facebook despre concurs: http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/permalink.php?story_fbid=114846091989105&id=100003911445551

Cred ca sunt nr. 27

Dana Vasilas
Nick Networked Blogs: Karina Vs
Cont mail: danavasilas@yahoo.com
Share twitter: https://twitter.com/DanaVasi/status/211181716310736896
Share FB: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=366101733444547&id=100003243145805

Eu citesc seria Academia Vampirilor de Richelle Mead, sunt la jumatatea ei, dar sunt indragostita de personajele Dimitri, Rose si Adrian.
Sunt nr. 28

GFC: Lucian Andrei
Follow prin email: lucian_dem@yahoo.com
Networked Blogs: Lucica Shht

Eu am citit primele 2 volume din seria Instrumente mortale (Cassandra Clare) si abia astept sa citesc si continuarea acestora. Am citit si primul volum din seria Dispozitive infernale, deoarece sunt fascinat de cum scrie autoarea acestor minunate serii,
Numarul 28

Felicitari pentru concurs si pentru premiul acestuia, care sper sa fie la fel de frumos ca ceea ce citesc eu acum !

GFC: Lucian Andrei
Follow prin email: lucian_dem@yahoo.com
Networked Blogs: Lucica Shht

Am postat despre concurs pe facebook si twitter. Link-urile sunt urmatoarele:
http://www.facebook.com/#!/lucica.shht/posts/425818464119311
https://twitter.com/LucianDeAndrei/status/211190076678475777

Eu am citit primele 2 volume din seria Instrumente mortale (Cassandra Clare) si abia astept sa citesc si continuarea acestora. Am citit si primul volum din seria Dispozitive infernale, deoarece sunt fascinat de cum scrie autoarea acestor minunate serii,

Numarul 28

Felicitari pentru concurs si pentru premiul acestuia, care sper sa fie la fel de frumos ca ceea ce citesc eu acum !

P.S. Repostez acest comentariu deoarece am uitat sa trec link-urile unde postasem despre concurs si nu sunt sigur daca primul mesaj a fost receptionat corect (am ceva probleme cu internetul).