Si gata si cu cel de-al doilea concurs al blogului nostru...pff..nu pot sa cred! Deja?  Parca ieri ii dadeam startul. Ei bine, castigatoarea de aceasta data a avut raspunsul cel mai emotionant desi a fost foarte greu de ales. Ei bine, ca sa nu o mai lungim, cu un cu doua, castigatoarea cartii CELE 13 MOTIVE de Jay Asher este:

PANA EVELIN.

Astept datele tale pe adresa de mail:   madison97madi@yahoo.com   . Ai timp 3 zile(se pune si ziua de azi). Daca in acest timp nu primesc niciun mail voi alege alt castigator.

Raspunsul:
Raspuns : Ultimele 24 de ore.Probabil la inceput as plange, poate doar putin. Dar asta e. Macar sa profit de ultimele mele ore de viata. Le-as spune tuturor ceea ce simt defapt. Le-as multumi prietenilor adevarati pentru ca mi-au fost alaturi cand am avut nevoie. As spune ceea ce nu am avut curaj sa spun. Mi-as cere scuze pentru tot ce am facut. I-as spune mamei si surioarei mele cat de multe le iubesc.As incerca sa ma impac cu cei cu care sunt certata. Dupa toate astea as face tot ce mi-as dorii sa fac. As lua un avion pana in Londra si as cutreiera orasul cat de mult as putea. Mi-ar placea sa merg la un concert One Direction :)). Mi-ar placea sa inceapa sa ploua din 2 motive. Sa pot sa dansez in ploaie lucru care nu il facam pentru ca imi ra frica sa nu racesc dar acum ce rost ar mai avea? Al doilea motiv pentru care as vrea sa inceapa sa ploua este ca imi doresc sa fiu sarutata in ploaie. Am citit in multe cartii momentul asta si mi-a placut. Apoi daca as mai avea timp probabil ca as citi. As citi cea mai frumoasa carte pe care cineva o poate citi in ultimele 24 de ore de viata si anume : Cele 13 motive. De ce ? Pentru ca ar fi ciudat. Eu as da orice sa mai traiesc inca un pic iar personajul din carte isi ia viata. Asta as face. Nu m-as apuca de sporturi extreme, nu as incerca sa cuceresc Everestul, nu as invata chineza sau japoneza, as face doar ceea ce mi-am dorit mereu. As fi eu pentru ultimele mele 24 de ore.

3 comentarii:

falicitari si lectura placuta :)

Buna ! Ti-am trimis un mail :). Mi-au placut foarte mult alte raspunsuri si chiar nu ma asteptam sa castig. :) Multumesc mult !

P.S: Imi pare rau pentru greselii. Acum le vad pe majoritatea.:( Chiar nu stiu de ce sunt atat de multe.