Doar nu credeati ca am descris acest proiect fara sa am nicio creatie, nu? Ei bine, aceasta nu este a mea, insa mie mi-a placut foarte mult. Check it out:
                        
                                                          Apusul

   "Apusul este momentul in care cerul este inghitit de nesfarsitul intuneric. In timp ce lumea se pregateste sa doarma, somn din care nu se stie daca se va mai trezi, Soarele intra pe poarta neagra a iadului. Rosul flacarilor il invaluie amenintator insangerandu-l.




  La ceasul apusului marele astru isi varsa supararea pe oameni pentru nedreptatile pe care le vede iar si iar, zi dupa zi. Cerul este patat de rosul carmin cu usoare tente de porocaliu,ca si cum ar fi o panza uriasa proaspat pictata de un artist desavarsit.






   Imensa minge de foc se intuneca incet-incet, capatand aspectul unui carbune ce aprinde universul si il cuprinde cu razele rale. Peste lume se asterne intunericul si linistea inpaciuitoare ca o patura ce acopera o colivie cu multe pasari acum obosite, ce s-au oprit din cantecul lor dulce pentru a privi stapanul ce le trimite la culcare la ceasul apusului insangerat. "

Cosmina Banuta.