O noua rubrica a blogului meu :) Voi incepe cu serialul Jurnalele Vampirilor:
The Vampire Diaries („Jurnalele Vampirilor”) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creeat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith. Serialul urmărește viața Elenei Gilbert (Nina Dobrev), care se îndragostește de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley). Curând fratele mai mare a lui Stefan, Damon (Ian Somerhalder), intervine in viața celor doi, îndragostindu-se de Elena.


Serialul urmărește viața Elenei Gilbert (Nina Dobrev), o liceană de 17 ani, care se îndrăgoștește de vampirul Stefan Salvatore (Paul Wesley), el având 162 de ani. Relația lor se complică din momentul în care își face apariția vampirul Damon Salvatore , fratele lui Stefan, acesta revenit în Mystic Falls pentru răzbunare. Amândoi se îndrăgostesc de Elena, pentru că ea reprezintă pentru ei dragostea pierdută, dragostea Katherine Pierce. E dezvăluit faptul că Elena este descendentă directă a Katherinei, revenită în Mystic Falls pentru a-și duce la final planul de a se răzbună pe cei trei. Acțiunea are loc în Mystic Falls, un oraș fictiv, special creat pentru acest serial, un orășel din Virginia plin de mituri și legende despre ființe supranaturale, încă de la colonizarea sa de la mijlocul secolului XVII, de migranți din New England. Alte povești se petrec în paralel, în jurul altor locuitori ai orașului, cum ar fi fratele mai mic al Elenei, care mai târziu se dovește a fi vărul biologic al acesteia, Jeremy Gilbert, interpretat de Steve R. McQueen, cea mai bună prietenă a Elenei, vrăjitoarea Bonnie Bennett, interpretată de Katerina Graham, Caroline Forbes, intepretată de Candice Accola, o altă prietenă a celor două, care, ulterior devine vampir. Alături de aceste personaje mai apar Matt Donovan, intepretat de Zach Roerig, fostul iubit al Elenei, și unul dintre descendenții familiei fondatoare a orașului, Tyler Lockwood care devine vârcolac, interpretat de Michael Trevino. Cei care conduc orașul sunt descendenții familiior fondatoare, Salvatore, Gilbert, Felles, Forbes și Lockwood. Consiliul se numește Founders Council- Consiliul Membrilor Fondatori. Aceștia păzesc orașul de ființe supranaturale, cum ar fi vampirii, vârcolacii, fantomele și vrăjitoarele.

4 comentarii:

Si eu il urmaresc,dar ma enerveaza pauzele,cam prea dese :D

Da stiu, dureaza o gramada!

Si mie imi place serialul, dar datorita pauzelor lungi dintre episoade si fiindca sezonul 3 din Micutele Mincinoase mai dureaza pana apare, sunt in cautare de noi seriale. Ce recomandati?

Incearca primul sezon din teen wolf, supernatural-7sezoane, gossip girl...