Reuniunea a fost cartea care mi-a placut cel mai putin din seria JURNALELE VAMPIRILOR.De ce?Pentru ca Elena apare foarte putin, adesea prin intermediul viselor lui Bonnie, si pur si simplu mi s-a parut prea horror fata de ceea ce am citit pana acum, dar horror nu e cuvantul potrivit ci sinistru.

Sa revenim...Elena a murit de-a binelea pentru a-i salva pe Stefan si Damon de cine? De Katherine, desigur, pentru ca ea defapt nu se sinucisese, ci isi inscenase moartea pentru a-i face pe cei doi frati sa se inteleaga. Prezenta lui Katherine pe la sfarsitul cartii m-a facut sa imi dau seama cat era de smintita si cum de au putut acesti baieti sa se indragosteasca de ea.

Acum, Damon este de partea celor buni, datorita promisiunii facuta Elenei, si acestia se pregatesc pentru amenintari cu adevar mari. De data asta, Klaus, vampirul care o transformase pe smintita Katherine este amenintarea, alaturi de Tyler, care este varcolac.

Ceea ce m-a impresionat este evolutia lui Bonnie: a devenit mult mai increzatoare, si daca cititi Intoarcerea, veti vedea ca se va forma o mica idila intre Bonnie si Damon. Stiti ca vine ziua lui Meredith? Asa ca Bonnie, Caroline si inca cateva fete se hotarasc sa-i faca o petrecere surpriza, si cum sa mearga lucrurile la petrecere?

Tottul a fost bine, pana cand Caroline a venit cu ideea sa se joace cu o placa OIJUA si au contactat-o pe Elena, care le spunea sa iasa cat mai repede pentru ca e unn pericol imens in casa. In acel moment lumina cade, si ceea ce va urma va avea un impact foarte puternic asupra unei fete,care este ucisa, dar si a lui Vicky care ramane traumatizata.

La scoala problemele continua dupa acel incident, si Damon, Stefan, Matt,Bonnie, Meredith se hotarasc sa faca de paza pentru Vicky, iar cand Damon ramane singur, Klaus apare si o ia pe Vicky. Toti sunt furiosi pe Damon,si el pleaca.

Ei bine, ce se intampla mai departe, aflati voi!
Astept parerile voaste
C