Am citit aceasta carte prin intermediul unei colege, care mi-a dat-o de tot,si multumita ei am facut cunostinta cu niste personaje si intamplari uluitoare.

    Romanul o infatisaza pe Shelby, o adolescenta, care are de-a face cu o mama rea, Priscilla, si un tata savant. Shelby este atat o fata nonconformista,cat si una romantica, care este uneori ascultatoare. Cand Shelby este prinsa sarutandu-se cu un baiat,ca reactie exagerata din partea mamei sale, care asteapta sa scape de ea, este trimisa intr-o tabara de vara, dar sa nu va ganditi ca este de distractie, unde trebuie sa infrunte diverse probleme.Shely este dezamagita, deoarece toate planurile ei sunt anulate,si revoltata pentru ca tot ceea ce se intampla este pe nedrept.

    De aici actiunea incepe sa se deruleze rapid, cand autocarul face o pana si copii trebuie sa astepte repararea acestuia.Atunci, Charles, un baiat teribil de enervant, al caruia tata lucra in presa, fura rucsacul lui  Austin.Austin fuge in padure dupa Charles, iar Shelby, se duce dupa ei. Cei trei sunt gasiti de catre directorul taberei si sunt trimisi inapoi si parintii lui Shelby sunt anuntati si fata este amenintata cu mutarea ei in tabara Canionul Rosu, unde totul e urat acolo si este teribil de arid.

    Oamenii din tabara sunt foarte rigurosi, si cauta prin toate bagajele pentru a confisca lucruri( ca sutienele  cu push-up, dulciuri, mp4, telefoane), si bineinteles cauta si in rucsacul lui Austin si gasesc niste seringi.Atunci, toata lumea crede ca Austin se drogheaza si ca, bineinteles, de aceea a fugit dupa Charles cand i-a furat rucsacul.

    Austin incearca din rasputeri sa faca rost de seringi, insa fara succes, si ii marturiseste lui Shelby ca este un varcolac. Baiatul gaseste o cale de evadare, iar Shelby ramane si ea prinsa cu el, si, cand se intorc, mama lui Shelby o trimite in Canionul Rosu

   Pot spune ca finalul este unul neasteptat, pe care eu nu credeam ca il va avea. Cel mai mult mi-a placut fumoasa poveste de dragoste dintre Shelby si Austin.

  


O care super!
Nota: 4/5


2 comentarii:

Intradevar! O super carte! Am primit-o inainte de vacanta de la o foarte buna prietena, si recunosc ca nu am putut-o lasa din mana pana am terminat-o! E super! O recomand si eu tuturor!

Si mie mi-a placut foarte mult! as vrea sa o citeasca toti cei care iubesc cartile!