Cartea aceasta am gastigat-o pe blogul Mistress Kat, la un concurs si mi-a placut foarte mult, dar problema e ca se citeste prea repede! Volumul acesta este al patrulea din seria Micutele mincinoase, scrise de autoarea mea preferata,Sara Shepard.
Cum am mai scris in postarea About PLL boks&TVD(Pe care o gasiti aici) serialul infatisaza viata a patru fete care candva erau cinci la numar, si care au trecut prin multe, si au multe secrete...si primesc SMS-uri de la cineva numit A.

Sa trecem la actiunea cartii...Cartea continua din momentul in care s-a terminat volumul  anterior, si voi povesti astfel viata fiecarei fete, luandu-le pe rand:

Aria Montgomery
Dupa ce este data afara de la Sean Akard, care afla de relatia ei cu Ezra,profesorul de engleza, si Ezra este bagat la inchisoare,ea trebuie sa stea la tatal sau si cu Meredith, femeia cu care a inselat-o pe mama Ariei. Cum si spusese Aria, casa unde locuiau parca "fusese decorata de un psihopat".Indemnata de fratele sau, caruia ii spune secretul despre A, care o hartuieste, se duce si la politie.

Emily Fields
Povestea lui Emily din acest roman mi-a placut cel mai mult: este trimisa in Iowa, dar daca credeti ca acolo totul va fi baanl si plictisitor,va inselati!Emily sta la verii ei, care ies in fiecare seara si merg la petreceri.Cand matusa si unchiul ei,personaje care pe mine m-au enervat teribil de mult, afla ce au facut ei aseara,ii suna pe parintii luiEmily.Aceasta fuge.

Spencer Hastings 
Se teme sa  o fi omaorat pe Ali...Intre timp, are probleme cu Orhideea de Aur, premiu dar lucrarea ei fusese furata de la sora ei, Melissa cu care este in competitie continua. Si Ian ascunde multe secrete despre Ali si moartea ei, si o sa aveti si o surpriza despre Jenna si ceea ce se intamplase atunci...

Hanna Marin
A fost lovita de A cand aflase in sfarsit identitatea lui.La spital se reface, si la petrecerea sa de revenire ii revin amintirile, dar sa fie oare prea tarziu? Si pe la sfarsit veti avea o surpriza...cu tatal sau, dar nu v-o zic.  eu.

Se intampla atat de multe!

Nota: 5/5