Tot ca si in cazul ceorlaltor carti din seria JURNALELE VAMPIRILOR, Furia, este o carte citita cu aproximativ un an in urma, asa ca eu acum scriu din amintiri.Hai sa vedem cat de bine ma descurc...



Povestea dintre Elena,Stefan,Damon continua, de unde am si ramas.Elena pleaca cu masina ei dupa Stefan si Damon, si nimereste intr-un sant foarte adanc, din cate-mi amintesc eu parca si ploua si se ineaca.Stefan o salveaza, insa prea tarziu, si o aseaza sub un copac,cat timp el se cearta cu Damon si se iau la bataie.

Elena, totusi se trezeste, datorita cantitatii mari de sange de vampir pe care o are in sange, insa ea crede cu desavarsire ca il iubeste pe Damon si sare la gatul lui Stefan sa il omoare.Dupa cateva zile, Elena revine la normalitate, insa mie mi-a cam placut partea asta :x cu Damon, pentru ca ma plictisisem sa tot aud de Elena si Stefan si cat de perfecti sunt impreuna.

Dar...Elena nu s-a trezit ea asa, cu una cu doua, si gata, pentru ca a platit un pret: acum este vampir. A! Imi amintesc: lumea credea ca Elena murise si au mers la inmormantarea ei! Cum zicea si autorea, prin gandurile Elenei: fiecare on trebuie sa asiste la propria-i inmormantare. Un incident destul de nefericit intrerupe, totusi, slujba bisericii: multe animale de companie se strang in curtea bisericii, si un lucru teribil de ciudat este cum au ochii goi, lipsiti de viata, in mod clar constransi de CINEVA. Dar oare de catre cine?

Mai tarziu chiar ureaza un atac al animalelor. Si mai inainte, le spusese lui Bonnie si Meredith ca e vampir, iar protagonistii nostri cauta cealalta Putere...si o vor gasi, insa va avea loc un sacrificiu.

NOTA: 4.3/5