Cartea aceasta am ales-o initial dupa coperta care mie mi-a placut foarte mult. Subiectul primului volum pot spune(dupa parerea mea) ca mi s-a parut cam banal, insa asta nu inseamna ca Eve nu este o carte buna.
Din pacate, nu am reusit sa o termin, insa am citit o mai mult de jumatate si cu siguranta ca pot face o recenzie.Nu am apucat sa o termin deoarece am imprumutat-o de la cineva,care a avut nevoie de ea imapoi, si apoi nu am mai insistat sa mi-o dea sa o mai termin...

Eve este eleva in ultimul an si se pregateste de absolvire. Este foarte bucuroasa...insa asta nu dureaza prea mult. Cand o vede pe Adren imbracata ciudat crede ca se pregateste sa-i coaca ceva, vorbeste cu ea si isi da sema ca Arden vrea sa fuga.

Eve inca se gandeste la  lucrurile spuse de Arden inainte sa plece si se hotaraste sa mearga intr-un institut, sau nu stiu exact cum se numea, unde fetele mergeau dupa absolvire.Iese din scoala, si dupa un drum scurt prin padure si peste un rau vede pe geam ceva ce o socheaza.Totul arata dizgratios: era plin de paturi de spital, perfuzii si fete: fetele care tocmai absolvisera, toate gravide,palide.

Fata isi da seama ca nu mai poate ramane, si se pregateste sa evadeze, lasandu-si in urma vechea viata.Cum o duce destinul, ajunge sa se intalneasca cu Arden, iar fetele incep,din nevoie,sa comunice pentru a supravietui.

Insa fetele fac cunostinta cu Caleb,un print deosebit. Inca un lucru legat de foata lor viata: au fost invatate ca baietii sunt rai si tot ceea ce vor ei este sa profite.De aici actiunea continua, totul derulandu-se in fata ochilor cititorilor.

Eve este un volum bun, are si parti rele si parti bune, dar merita citit. Stiu ca undeva prin inceput unii s-ar gandi ca nu a meritat banii, dar continuati pana la final, si veti vedea.

Nota: 3.9/5

6 comentarii:

Am auzit multe pareri de rau despre aceasta carte. Si mi se pare ciudat caci e destuld e populara in strainatate. Poate pun si eu mana pe ea sa vad cum este.
Frumoasa recenzia :D

Ma bucur ca ti-a placut si ca e macar cineva care imi citeste recenziile. Ai primit o leapsa de la mine, vezi la prima postare, doar ca nu ti-am gasit blogul. Daca nu ai si vrei sa il rezolvi, lasa un comm

Am aceasta carte, dar inca nu am citit-o! Sper sa fie una deosebita!

Dupa cum am spus si in recenzie, nu am apucat sa o termin, asa ca nu imi pot da cu parerea in totalitate, insa din ceea ce am citit pot spune ca ese asa si asa, sper ca tie sa iti placa si sa afl tot ceea ce s-a intamplat!

Eu am terminat-o si pot spune ca mi-a placut foarte mult.Si nu numai ca se numeste Eve. Desi asta a fost primul motiv pentru care am luat cartea .:)) Trebuie sa recunosc ca povestea in sine lasa un pic de dorit dar este totusi o carte care merita citita .:) Imi place blogul tau si recenziile tale.:)

Ma bucur ca iti place!