"Jocurile foamei" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER

Lungmetrajul SF "Jocurile foamei/ The Hunger Games" s-a menţinut, pentru a doua săptămână, pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 61,1 milioane de dolari, a anunţat, duminică, societatea Exhibitor Relations, informează AFP.

"Hunger Games", o adaptare cinematografică a cărţilor de succes scrise de americanca Suzanne Collins, prezintă aventurile unei tinere (Jennifer Lawrence), angajată într-o luptă pe viaţă şi pe moarte cu alţi 23 adolescenţi, transmisă în direct la televiziune, într-o societate din viitor.


Pe locul al doilea a debutat lungmetrajul SF "Furia titanilor/ Wrath of the Titans", cu încasări de 34,2 milioane de dolari. În această continuare a filmului "Înfruntarea titanilor/ Clash of the Titans" din 2010, zeii îi mai controlează pe titani, iar Perseu, chemat în ajutor, trebuie să îl salveze pe tatăl său Zeus, să se debaraseze de titani şi să salveze astfel încă o dată omenirea.

Filmul "Oglindă oglinjoară/ Mirror Mirror", o versiune contemporană a poveştii "Albă ca Zăpada", cu Julia Roberts în rolul mamei vitrege, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american cu încasări de 19 milioane de dolari.


Comedia de acţiune "21 Jump Street", inspirată din serialul de televiziune omonim din anii 1980, în care Jonah Hill şi Channing Tatum joacă rolurile a doi tineri poliţişti sub acoperire, care reuşesc să distrugă o reţea de traficanţi de droguri, a pierdut două poziţii şi ocupă locul al patrulea, cu încasări de 15 milioane de dolari de vineri până duminică.

Animaţia 3D "Lorax. Protectorul pădurii/ Dr. Seuss' The Lorax", regizată de Chris Renaud şi Kyle Balda, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 8 milioane de dolari. Produs de Universal Pictures, pe baza romanului pentru copii "The Lorax", scris de Dr. Seuss în 1971, filmul "Lorax. Protectorul pădurii" reprezintă o fabulă despre importanţa conservării mediului înconjurător. Vocile eroilor principali sunt asigurate de Danny DeVito, Zac Efron şi Taylor Swift.

SF-ul de aventuri "John Carter", ce prezintă călătoria fascinantă a personajului John Carter, care se trezeşte transportat pe planeta Barsoom, în centrul unui război misterios, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al şaselea, cu încasări de 2 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute.

Comedia romantică "La pescuit în deşert/ Salmon Fishing in the Yemen", regizată de Lasse Hallstrom, a urcat nouă poziţii, până pe locul al şaptelea, reuşind încasări de 1,2 milioane de euro. Filmul, care îi are în distribuţie pe Emily Blunt, Ewan McGregor şi Kristin Scott Thomas, spune povestea unui om de ştiinţă a cărui căsnicie este lipsită de dragoste şi care trebuie să coordoneze un proiect în aparenţă ridicol: introducerea somonilor în văile aride ale Yemenului.

Trillerul "Act of Valor" s-a situat pe locul al optulea, cu încasări de 1 milion de dolari. Filmul este inspirat din fapte reale şi prezintă misiunea secretă a unei echipe din Navy Seals pentru a găsi un agent CIA răpit.

Filmul "A Thousand Words", cu Eddie Murphy în distribuţie, care spune povestea unui bărbat căruia i-au mai rămas doar 1.000 de cuvinte de pronunţat înainte de a muri, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 915.000 de dolari.

Filmul "Călătoria 2: Insula misterioasă", care prezintă aventurile unui tânăr plecat în căutarea bunicului său, rămas captiv pe celebra insulă misterioasă din romanul lui Jules Vernes, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 835.000 de dolari.

          Sursa:  http://www.gandul.info/magazin/jocurile-foamei-se-mentine-pe-primul-loc-in-box-office-ul-nord-american-trailer-9465131

Voi ati vazut filmul>?

2 comentarii:

am adorat cartile, mi-a placut mult filmul...un subiect special, ma bucur ca a placut atat de mult si e un succes de casa

Sincer, nu am citit cartile,si nici nu am vazut filmul, insa mi s-a parut un subiect chiar original